Σήμερα το απόγευμα ο «γάμος» Κασελλάκη στα Χανιά – Τι έγινε εχθές στο pre wedding δείπνο

 
χχχ

Ενημερώθηκε: 30/08/24 - 10:14

Σε ιδιωτικό, πολυτελές κτήμα κοντά στον Αποκόρωνα Χανίων - ανάμεσα σε ελαιώνες, κυπαρίσσια Τοσκάνης και με θέα τα Λευκά Όρη - έγινε χθες το βράδυ το pre wedding (προ γαμήλιο) δείπνο των 130 καλεσμένων του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ, οι οποίοι σήμερα θα ανταλλάξουν όρκους αγάπης και αφοσίωσής στον Βοτανικό Κήπο της Κρήτης.

Οι καλεσμένοι για το δείπνο έφταναν με μίνι μπας ενώ το ζευγάρι κατέφθασε λίγη ώρα αργότερα με ιδιωτικό αυτοκίνητο, το οποίο μπήκε στον χώρο της δεξίωσης, με σκοπό να αποφύγουν τις κάμερες.

Σύμφωνα με το zarpanews, εξω από την είσοδο του κτήματος υπήρχε αστυνομική παρουσία με ομάδα της ΟΠΚΕ, για τη διαφύλαξη της τάξης και της ιδιωτικότητας των προσωπικών στιγμών του ζευγαριού, καθώς ο «γάμος» Κασελλάκη – Μακμπέθ έχει συγκεντρώσει πλήθος δημοσιογράφων.

«Ναι είμαστε καλά όλοι, και εκείνοι» ευχήθηκε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Θεόδωρος, φτάνοντας στο κτήμα για το δείπνο.

Σήμερα το απόγευμα η ανταλλαγή όρκων
Σύμφωνα με το Flashnews, σήμερα το απόγευμα, από τις 17:00 έως τις 20:00, θα γίνει η κεντρική «γαμήλια» γιορτή στο αμφιθέατρο του Βοτανικού Κήπου Κρήτης, στα Χανιά και θα ακολουθήσει μία μικρή δεξίωση με τοπικά εδέσματα στο εστιατόριο του Κήπου.

Θα ακολουθήσει το γαμήλιο πάρτι σε μία ιδιωτική βίλα, στο ακρωτήρι των Χανίων, με θέα τον κόλπο της Σούδας.

Το μενού της δεξίωσης

Στη δεξίωση που θα παρατεθεί αμέσως μετά την τελετή εννοείται πως οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα απαύγασμα κρητικής κουζίνας, η οποία ούτως ή άλλως είναι διάσημη και χιλιοτραγουδισμένη στα πέρατα της Γης.

Ο Στέφανος και ο Τάιλερ επέλεξαν -μάλλον και λόγω της μικρής χωρητικότητας του χώρου υποδοχής του Βοτανικού Κήπου- να μην παραθέσουν δείπνο, αλλά να προσφέρουν έναν μπουφέ στον οποίο την πρωτοκαθεδρία θα έχει η εντοπιότητα και η εποχικότητα των προϊόντων, αρετές στις οποίες ούτως ή άλλως επενδύει ο ιδιοκτήτης και επικεφαλής του πράσινου project.

Το μενού θα περιλαμβάνει αρνί, τυροκομικά προϊόντα, φυσικά μαραθόπιτες, μέλι, τοπικά κρασιά από τον ανερχόμενο αμπελώνα του νησιού, κοκτέιλ με βάση το κρητικό τζιν, φυσικά ρακή, αλλά και σπιτική λεμονάδα, η οποία στο εν λόγω κτήμα είθισται να προσφέρεται όχι με το συμβατικό αμφιλεγόμενο πλαστικό καλαμάκι αλλά με την πιο βιώσιμη περιβαλλοντικά επιλογή του χοντρού μακαρονιού.

Το Σάββατο θα γίνει το αποχαιρετιστήριο πάρτι σε μια από τις καλύτερες παραλίες του Χανίων, σε πολύ γνωστό beach bar. 

Μετά το πέρας των γαμήλιων εκδηλώσεων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει τις περιοδείες στην Κρήτη και θα μεταβεί σε Ηράκλειο και Λασίθι την επόμενη εβδομάδα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ