«VIΠ - ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ» Έρχεται με νέο επεισόδιο, Σάββατο 12 Απριλίου, στις 21:00

 
δδ

Ενημερώθηκε: 10/04/25 - 16:42

Οι μοναδικοί φιλοξενούμενοι και οι φροντιστές του BUONA MATTINA θα μας κάνουν και πάλι να γελάσουμε με την καρδιά μας, αφού τα ευτράπελα, οι εκπλήξεις, οι παρεξηγήσεις αλλά και οι ανατροπές δεν θα λείψουν από το ξεχωριστό αυτό γηροκομείο για τους απόμαχους της ζωής που ξέρουν να περνάνε καλά!

Ελάτε στο VΙΠ και… γεράστε άφοβα!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ 26Ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ  

«Η αποσύνδεση- screen free day»

Η Ματίνα αποφασίζει να επιβάλει με σιδηρά πειθαρχεία, το challenge: screen – free day. Κλειδώνει όλα τα κινητά και ταμπλετ σε ένα κουτί και προτρέπει τους πάντες να αρχίσουν να επικοινωνούν για να αντιμετωπίσει την "εγκεφαλική σήψη" την οποία επιφέρει η συνεχής επαφή με την οθόνη. Φιλοξενούμενοι και προσωπικό, βρίσκουν ευφάνταστους τρόπους να αποτοξινωθούν, ενώ η Τζωρτζίνα και  ο Αντώνης μαθαίνουν με τον σκληρό τρόπο ότι η κοροϊδία, δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα.

«VIΠ- ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ» _ Μία αυστηρώς κατάλληλη κωμωδία, σε ένα γηροκομείο... σκέτη τρέλα!

Νέο επεισόδιο το Σάββατο 12 Απριλίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Δείτε το trailer:

 #VIΠ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Βογιατζάκης  Σενάριο: Γωγώ Φώτου, Μάκης Πιτταράς

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Κώστας Καζάκας, Μαρία Πετεβή, Άννα Κουτσαφτίκη, Σταύρος Τσουμάνης, Πάρις Θωμόπουλος, Μαρία Μοσχούρη, Idra Kayne, Αλέξανδρος Σιάτρας, Αλέξανδρος Τωμαδάκης.

Στον ρόλο της Λουκίας η Λυδία Φωτοπούλου

Στον ρόλο της Ζανέτ η Χριστίνα Τσάφου

Στον ρόλο της Φιλαρέτης η Ελένη Κρίτα

Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions  

Δείτε πρώτοι τα επεισόδια των σειρών του ΑΝΤ1, σε όλες τις συσκευές, με ANT1+ Preview.

Μόνο στο antennaplus.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ