Απίστευτο περιστατικό στη Λάρισα: Ομάδα ανήλικων παγίδεψε 40χρονο - Είχαν φτιάξει ψεύτικο προφίλ και του έκλεισαν ραντεβού

 
δδ

Ενημερώθηκε: 29/08/24 - 20:20

Φαίνεται πως ξετυλίγεται το νήμα της περίεργης υπόθεσης και του επεισοδίου που εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ της Τετάρτης λίγο μετά τις 9.30 μ.μ. στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας όταν πλήθος νεαρών καταφέρθηκε εναντίον 40χρονου άνδρα.

Ένα τσούρμο νεαρών παιδιών αγοριών και κοριτσιών ηλικίας 15 και 16 ετών άρχισαν να περικυκλώνουν τον περίπου 40 ετών άνδρα (σύμφωνα με πληροφορίες από γειτονική πόλη) επιτίθοντάς του λεκτικά και μόνο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες του onlarissa.gr, κάποιοι εκ των νεαρών είχαν δημιουργήσει ένα ψεύτικο προφίλ στα social media και επικοινωνούσαν με τον 40χρονο. Μετά από ανταλλαγή διαφόρων μηνυμάτων, κλείσθηκε ένα ραντεβού του άνδρα με μια υποτιθέμενη 16χρονη κοπέλα στην οποία φαινόταν ότι ανήκει το fake προφιλ.

Ο άνδρας πήγε στο ραντεβού χθες το βράδυ στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, αλλά εκεί αντί για την ανήλικη κοπέλα, τον περίμενε πλήθος νεαρών που καταφέρθηκαν εναντίον του ειδοποιώντας την αστυνομία όπου και τον κατήγγειλαν.

Ο άνδρας και δύο 15χρονοι νεαροί προσήχθησαν από την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και χθες το βράδυ έγινε η προανάκριση από την Ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τόσο του άνδρα όσο και των δυο ανηλίκων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ