Βαρεμένος: Αξιοθρήνητη η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ - Είχα προβλέψει ότι θα φτάσει στη γελοιοποίηση

 
φφ

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 29/08/24 - 10:37

Αξιοθρήνητη χαρακτήρισε ο Γιώργος Βαρεμένος την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στη θυελλώδη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που επιταχύνουν την ολοκληρωτική διάλυση του κόμματος.

Σε δηλώσεις του στο Action24 εκτίμησε ότι η κατάσταση στο κόμμα δεν αντιστρέφεται, υπογραμμίζοντας ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πρόσωπο του οποίου κάποιοι νόμιζαν ότι βρήκαν το λαχείο που θα τους επιτρέψει να ελέγξουν έναν χώρο.

Ο πρώην βουλευτής του κόμματος και πρώην πρόεδρος της επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής είπε πως η «μέσα στη γελοιότητά της η κατάσταση είναι τραγική» για να υπογραμμίσει: «Είχα προβλέψει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσει στη γελοιοποίηση, δεν ξέρω αν υπάρχει πιο κάτω».

«Δεν έχει νόημα στην πολιτική να θρηνείς για κάτι, ούτε να νιώθεις ετεροντροπή, δηλαδή ντροπή για λογαριασμό άλλων», είπε, για να συμπληρώσει ότι «η κατάσταση όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά γενικότερα στον προοδευτικό χώρο δεν είναι καλή, είναι άσχημη», τόνισε.

Γενικά για το πολιτικό σκηνικό εκτίμησε ότι «η πορεία είναι προς την παρακμή» και πως «αν συμεχίσουμε σε αυτή την ανισορροπία θα φτάσουμε στα όρια της εθνικής παρακμής».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ