Προβάρει τα πράσινα ο Γκάμπριελ!

 
Προβάρει τα πράσινα ο Γκάμπριελ!

Ενημερώθηκε: 23/11/16 - 01:20

Πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods, φαίνεται πως είναι ο Κένι Γκάμπριελ! Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε συμβόλαιο μέχρι το 2018 με την ρωσική ομάδα, συμφώνησε να λύσει τη συνεργασία του έναντι μίας μικρής αποζημίωσης και πλέον ανοίγει ο δρόμος για τη μεταγραφή του, στους "πράσινους".

Μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο πρόεδρος της Λόκο δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί για να υπογράψει την διακοπή του συμβολαίου και οι άνθρωποι του συλλόγου από το Κράσνονταρ διαβεβαίωσαν τους "πράσινους" ότι αυτό θα γίνει νωρίς το πρωί.

Αν όλα πάνε καλά, σε λίγες ώρες θα ανοίξει ο δρόμος για την μετακόμισή του στην Αθήνα, όπου δεν αποκλείεται να βρίσκεται το βράδυ της Τετάρτης ή το μεσημέρι της Πέμπτης για να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με τον "Εξάστερο" και να καλύψει το κενό του Τζέιμς Γκιστ.

Ο Γκάμπριελ θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί άμεσα στην Ευρωλίγκα, αλλά για να λάβει μέρος στο ελληνικό πρωτάθλημα θα πρέπει να αντικαταστήσει έναν εκ των ξένων που έχουν τώρα δικαίωμα συμμετοχής (Ρίβερς, Φελντέιν, Νίκολς, Σίνγκλετον) ώστε να αποτελέσει την τρίτη αλλαγή του πρώτου γύρου. Στο δεύτερο γύρο, ο Παναθηναϊκός θα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει μέχρι έξι ξένους και έτσι θα πρέπει να μείνει εκτός ένας εκ των Ρίβερς, Φελντέιν, Νίκολς, Σίνγκλετον, Τζέιμς και Γκιστ και Γκάμπριελ.