Νοτοπούλου: Δέχομαι μπούλινγκ από τα τρολ του Κασσελάκη

 
κκ

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 26/08/24 - 12:19

Σωρεία υβριστικών σχολίων και επιθέσεων φαίνεται πως δέχεται διαδικτυακά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει να μην εξαιρείται από τη… λαίλαπα των τρολ, και το «μπούλινγκ» αυτό φέρεται πως ξεκινά μετά τη σφοδρή κριτική της βουλευτή του κόμματος με επίκεντο τον Στέφανο Κασσελάκη.

Στην ανάρτησή της η Κατερίνα Νοτοπούλου αναφέρει:

«Από τον καταιγισμό υβριστικών, σεξιστικών και απειλητικών επιθέσεων που δέχομαι τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, δεν εξαιρέθηκε το πρόβλημα υγείας μου.

Δέχτηκα και δέχομαι μπούλινγκ για τον τρόπο ομιλίας μου, απόρροια της δυσκολίας που αντιμετωπίζω χρόνια με τη βαρηκοία μου. Λυπάμαι για το επίπεδο και την κατάντια των δήθεν "δικαιωματιστών" που βάλλουν ανοιχτά κατά της συμμετοχής στην πολιτική ατόμων με χρόνιο νόσημα και αναπηρία.

Δεν είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε η πολιτική που μας αξίζουν αυτά και δεν θα τα επιτρέψουμε. Ματαιοπονείτε!».

Μιλώντας στο Action 24 σημείωσε πως ότι αυτοί που επιδίδονται σε αυτές τις συμπεριφορές είναι υποστηρικτές του προέδρου του κόμματος. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε χυδαίες και σεξιστικές συμπεριφορές και κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για «επιλεκτική στάση απέναντι σε ποιες σεξιστικές ή συκοφαντικές επιθέσεις καταγγέλλει και ποιες ανέχεται», θυμίζοντας ότι οι επιθέσεις αφορούν τον τρόπο ομιλίας της, απόρροια της δυσκολίας που αντιμετωπίζει χρόνια με τη βαρηκοΐα, όπως εξήγησε.

Σε ερώτημα εάν πιστεύει ότι έγινε στόχος από άτομα που στηρίζουν τον πρόεδρο του κόμματος, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν απόλυτη: «Είναι υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη, φυσικά. Και θεωρώ ότι κάθε πρόεδρος πρέπει να εμπνέει, να συσπειρώνει, να προστατεύει, να ενώνει απέναντι σε κάθε στοχοποίηση στελεχών, πόσω μάλλον όταν αυτή είναι χυδαία και σεξιστική».

«Η αλήθεια είναι πως τα δύο τελευταία 24ωρα έχω δεχτεί πολλές επιθέσεις στο διαδίκτυο, είτε επώνυμες, είτε από τα γνωστά - άγνωστα τρολ του διαδικτύου, επιθέσεις πολύ ασχημες, απειλητικές, σεξιστικές και κάποιες από αυτές αφορούσαν και τον τρόπο επικοινωνίας μου. Είναι γνωστή η αναπηρία, η δυσκολία που έχω στην επικοινωνία λόγω υψηλής βαρηκοΐας. Όταν είμαστε στην πολιτική, πρέπει να δεχόμαστε κριτική για τον πολιτικό μας λόγο και τις πολιτικές μας πράξεις. Θεωρώ και προσωπική μου υποχρέωση να υπερασπίζομαι αυτή τη λειτουργία τη Δημοκρατίας. Οτιδήποτε άλλο όχι απλά δεν με φοβίζει, αλλα με πεισμώνει να συνεχίσω» ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Νοτοποπούλου.

Η ίδια έκανε λόγο για τοξικότητα: «Υπάρχει μια τοξικότητα και αυτό είναι χαρακτηριστικό του πώς επηρεάζεται η πολιτική από τη διαδικτυακή συζήτηση, η οποία ανοίγει γενικώς. Όταν πρόκειται για κόμμα της Αριστεράς, αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό», σημείωσε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ