Μάντσεστερ Σίτι: Επιστροφή «βόμβα» Γκουντογκάν

 
Μάντσεστερ Σίτι: Επιστροφή «βόμβα» Γκουντογκάν

Ενημερώθηκε: 23/08/24 - 14:04

Επέστρεψε στη Μάντσεστερ Σίτι μετά από έναν χρόνο μακριά της ο Ιλκάι Γκιντογκάν!

Όπως ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Αγγλίας, ο 33χρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός θα ξαναφορέσει τη γαλάζια φανέλα τους, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Ο Γκιντογκάν αποχώρησε ως ελεύθερος το περσινό καλοκαίρι για να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα, με την οποία κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν πραγματοποίησε 51 εμφανίσεις με 5 γκολ και 14 ασίστ. Ωστόσο, δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα των «μπλαουγκράνα» ενόψει της νέας σεζόν και αποδεσμεύτηκε έτσι ώστε να... κάνει χώρο για τις νέες μεταγραφές.

«Όταν φεύγεις από αυτό το μέρος, περνάς ένα χρόνο μακριά και μετά αρχίζεις να εκτιμάς το μέρος ακόμη περισσότερο. Συνειδητοποιείς τι είχες, πόσο καταπληκτικός ήταν ο χρόνος και πόσο μεγάλος είναι ο σύλλογος. Ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο και νομίζω από άποψη ποδοσφαίρου – το να επιστρέψω σε αυτό το επίπεδο και να επιστρέψω ένα χρόνο αργότερα είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ χαρούμενος και νιώθω προνομιούχος που μοιράζομαι ξανά τα αποδυτήρια με αυτούς τους καταπληκτικούς παίκτες. Όλο αυτό που έλαβα εδώ – αυτή τη στιγμή σήμερα, δεν μπορώ να το βρω πουθενά αλλού και αυτό με έκανε πολύ εύκολο να επιστρέψω», δήλωσε ο Γκιντογκάν, ο οποίος κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του στη Σίτι είχε 306 εμφανίσεις με 60 γκολ και 38 ασίστ, κατακτώντας παράλληλα 5 πρωταθλήματα, 2 FA Cups, 4 League Cups, 2 Community Shields και το Champions League του ιστορικού treble

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ