Χαλκιδική: Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες για την τραγωδία με τον 19χρονο σε λούνα παρκ

 
Χαλκιδική: Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες για την τραγωδία με τον 19χρονο σε λούνα παρκ

Πηγή Φωτογραφίας: enikos.gr

Ενημερώθηκε: 20/08/24 - 20:38

Eλεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους, οι δύο συλληφθέντες για την τραγωδία, που συνέβη χθες το βράδυ σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Πρόκειται για τον 21χρονο χειριστή του παιχνιδιού, πάνω στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 19χρονος, και για τον 58χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η εισαγγελέας έκρινε ότι είναι ελλιπής ο φάκελος, με τον οποίο παραπέμφθηκαν και θα πρέπει να συνεχιστεί η προκαταρκτική εξέταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού (περιστρεφόμενα καθίσματα) έφυγε από τον τόπο του δυστυχήματος και νωρίτερα σήμερα παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα Κιλκίς και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ο 19χρονος από την Βέροια βρέθηκε με την οικογένειά του στο λούνα παρκ και ανέβηκε σε παιχνίδι με περιστρεφόμενες καρέκλες χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει. Η πλαστική καρέκλα στην οποία καθόταν, ξεκόλλησε και ο 19χρονος έπεσε με φόρα και τραυματίστηκε θανάσιμα. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Η τραγωδία συνέβη μπροστά στα μάτια της μητέρας του, αλλά και του αδελφού του, που βρισκόταν στη διπλανή θέση. Σήμερα το μεσημέρι (Τρίτη 20/08), στον χώρο του λούνα παρκ βρέθηκαν ειδικοί πραγματογνώμονες, προκειμένου να ερευνήσουν τα αίτια της τραγωδίας.

Με πληροφορίες από enikos.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ