Χαλκιδική: Νεκρός 19χρονος που τραυματίστηκε σε λούνα παρκ - Αναζητείται ο χειριστής του παιχνιδιού

 
Χαλκιδική: Νεκρός 19χρονος που τραυματίστηκε σε λούνα παρκ - Αναζητείται ο χειριστής του παιχνιδιού

Πηγή Φωτογραφίας: ertnews.gr

Ενημερώθηκε: 20/08/24 - 10:42

Σοκαρισμένοι είναι όλοι στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής από τον τραγικό θάνατο ενός 19χρονου σε λούνα παρκ. Ο άτυχος νεαρός βρέθηκε με τους δικούς του στο σημείο και ανέβηκε σε παιχνίδι με περιστρεφόμενες καρέκλες χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει.

Η πλαστική καρέκλα στην οποία καθόταν ξεκόλλησε και ο 19χρονος έπεσε με φόρα από το παιχνίδι, όπως δήλωσε σοκαρισμένος ο αδερφός του, που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στη διπλανή θέση και είδε την τραγωδία να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του.

Οι δηλώσεις του αδερφού που είδε τον 19χρονο να χάνεται σε μια στιγμή χαράς συγκλονίζουν…

“Πήγαμε στο λούνα παρκ και καθίσαμε σε κάποιες θέσεις. Ο υπεύθυνος μας άλλαξε θέσεις. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι μας είπε ότι θα το πάει δυνατά. Στην αρχή χαλαρά και μετά γρήγορα. Νιώθω το κάθισμα να ξεκολλάει, το λέω και στον αδερφό μου.  Κάποια στιγμή νιώθω να ξεκολλάει όλη η πλάτη“.

Ο νεαρός σοκαρισμένος συνεχίζει ” Σε κλάσματα δευτερόλεπτου βλέπω να είμαι ανάσκελα, τον αδερφό μου να μην είναι δίπλα κι εγώ να κρατιέμαι ασυναίσθητα από το σίδερο. Ο αδερφός μου πετάχτηκε από το κάθισμα. Δεν πετάχτηκε μακριά αλλά με φόρα και χτύπησε στο κεφάλι. Εγώ κρατήθηκα. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια και του άλλου αδερφού μου και της μητέρας μου. Με το που έσπασε το κάθισμα. Ο χειριστής εξαφανίστηκε. Άλλοι σταμάτησαν το μηχάνημα. Κατέβηκα και είδα τον αδερφό μου στο έδαφος”.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Πευκοχωρίου, Γιώργος Τσιρκούδης δήλωσε μιλώντας στο ΕRTNEWS ότι δε γνωρίζει ποιος είναι αρμόδιος για το λούνα παρκ. «Πάνω από 20 χρόνια υπάρχει το λούνα παρκ. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το λούνα παρκ δεν έχω άποψη… Δε γνωρίζω ποιος είναι αρμόδιος, εγώ έχω αναλάβει εδώ και τρία χρόνια ενώ το λούνα παρκ είναι εδώ πάνω από 20».

Διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα από το ΑΤ Κασσανδρείας. Θα πραγματοποιηθεί πραγματογνωμοσύνη για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, ενώ το σημείο παραμένει αποκλεισμένο από τους αστυνομικούς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ