Ολυμπιακός: Το νέο πρόβλημα για Φαλ, ο Πετρούσεφ και... ο Ερυθρός Αστέρας

 
Ολυμπιακός: Το νέο πρόβλημα για Φαλ, ο Πετρούσεφ και... ο Ερυθρός Αστέρας

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI SPORTS

Ενημερώθηκε: 16/08/24 - 17:06

Η αποθεραπεία του Μουσταφά Φαλ στο πόδι δεν έχει εξελιχθεί όπως ακριβώς το περίμεναν στον Ολυμπιακό, γι' αυτό το λόγο ο Γάλλος σέντερ θα υποβληθεί σε νέα σειρά εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς είναι η κατάστασή του.

Ο Φαλ υποβλήθηκε σε επέμβαση διότι είχε κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού.

Η αποθεραπεία δεν είναι η επιθυμητή ως τώρα, γι αυτό και τη Δευτέρα θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να διαπιστωθεί τι πρόβλημα υπάρχει κι έτσι να αποφασιστεί τι θα γίνει στη συνέχεια.

Είναι αυτό στο οποίο αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα Νεμπόισα Τσόβιτς στις δηλώσεις του, που αφορούσαν και στον Φίλιπ Πετρούσεβ.

Η απάντηση του Ολυμπιακού στον Τσόβιτς

"Δεν συμφωνήσαμε σε τίποτα. Είχαμε συζητήσεις με τον Πετρούσεβ, για να δούμε αν θα ήθελε να επιστρέψει. Μας εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει. Δουλέψαμε το θέμα και το δουλεύουμε. Ειδικά από την στιγμή που επέστρεψε ο Βεζένκοβ. Ο Ολυμπιακός έχει ένα άλλο πρόβλημα, τον τραυματισμό του Φαλ, δεν ξέρω αν έχει επιστρέψει", είπε ο Τσόβιτς, για να έρθει η απάντηση των ερυθρολεύκων: "Καλό θα ήταν ο κ. Τσόβιτς να ασχολείται με τους παίκτες της ομάδας του και όχι με του Ολυμπιακού".

Αυτή ήταν η θέση-απάντηση των ερυθρολεύκων, που σίγουρα πρέπει να περιμένουν να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει με τον Φαλ, για να δουν αν πρέπει να να προβούν σε οποιαδήποτε κίνηση.

Αν ο Φαλ, όμως, μείνει καιρό εκτός παρκέ, μοιάζει αδύνατο να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση για τον Πετρούσεβ και τον Φαλ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ