Ολυμπιακός: Οι κινήσεις που έρχονται

 
Ολυμπιακός: Οι κινήσεις που έρχονται

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 16/08/24 - 14:00

Υπάρχει… ψωμί ακόμα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.

Άλλωστε, όπως παραδέχθηκε και ο Χοσέ-Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας στην Cosmote TV: «Μέχρι το τέλος Αυγούστου μπορεί να υπάρξουν αφίξεις και αποχωρήσεις. Εξάλλου αυτά συνδέονται. Για να έρθει κάποιος πρέπει να φύγει κάποιος άλλος».

Οι «ερυθρόλευκοι» πάνε με τα τωρινά δεδομένα για 3+1 κινήσεις στο κομμάτι της ενίσχυσης. Τη μία την ξέρει… όλος ο κόσμος, αφού αποτελεί μεγάλη επιθυμία του Ολυμπιακού, του παίκτη, αλλά των φίλων της ομάδας η επανασύνδεση.

Ο λόγος για τον Ντάνιελ Ποντένσε. Φαίνεται ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξει happy end, καθώς θα πρόκειται για μία win-win κατάσταση. Αφού ο 28χρονος άσος θα έχει τον ρόλο που επιθυμεί στους Πειραιώτες, ενώ και η Γουλβς αναζητά εξτρέμ και θα παραχωρήσει έναν παίκτη που δεν είναι βασικό «εργαλείο» της αυτήν τη στιγμή και τον οποίον κινδυνεύει να χάσει δίχως οικονομικό αντάλλαγμα σε λίγο καιρό. Διότι το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός δεν παρατάει την υπόθεση του Αντρέ Όρτα. Οι πιθανότητες απόκτησής του με την επιστροφή του γνώριμού μας, Κάρλος Καρβαλιάλ, στον πάγκο της Μπράγκα δείχνουν να έχουν μειωθεί. Διότι, είναι ένας παίκτης που ποδοσφαιρικά τον εκτιμάει πολύ ο 58χρονος τεχνικός. Είχε συνεργαστεί μαζί του στους «αρσεναλίστας», ενώ το γεγονός ότι τον έφερε στην Ελλάδα, κάνοντας θετική εισήγηση στη διοίκηση των Πειραιωτών λέει πολλά.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός παρά την απόκτηση του αριστεροπόδαρου Πιρόλα συνεχίζει να ψάχνεται για έναν αμυντικό, αναζητώντας έναν στόπερ-ηγέτη. Εδώ βέβαια κολλάει και η δήλωση του Μεντιλίμπαρ (Για να έρθει κάποιος πρέπει να φύγει κάποιος άλλος»), καθώς στο ρόστερ υπάρχουν έξι κεντρικοί αμυντικοί (μαζί με τον Ντόη που χρησιμοποιείται ως χαφ εσχάτως).

Επίσης, η παραχώρηση του Πεπ Μπιέλ στη Σάρλοτ δημιουργεί νέα δεδομένα. Διότι δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να κινηθεί ο Ολυμπιακός για μία επιπλέον κίνηση για το μεσοεπιθετικό κομμάτι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ