Συγκλονιστικές εικόνες: Παίκτες ξύρισαν τα κεφάλια τους για συμπαράσταση σε συναθλητή τους που έχει καρκίνο (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Συγκλονιστικές εικόνες: Παίκτες ξύρισαν τα κεφάλια τους για συμπαράσταση σε συναθλητή τους που έχει καρκίνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 13/08/24 - 15:05

Ένα συγκλονιστικό βίντεο, που δείχνει την πραγματική δύναμη και σημασία μιας ομάδας, ανέβασε στα social media η Κάλμαρ AIK.

Ο 24χρονος άσος του σουηδικού συλλόγου, Μάρκους Χέμεν, διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο και άρχισε θεραπείες με αποτέλεσμα να μείνει (ελπίζουμε) προσωρινά εκτός δράσης και να χάσει τα μαλλιά του.

Στον δυσκολότερο αγώνα της ζωής του, ωστόσο, δεν παίζει μόνος του. Οι συμπαίκτες του, ένας προς έναν, ξύρισαν τα κεφάλια τους σε ένδειξη συμπαράστασης.

Όταν ο αρχηγός τους μπήκε στα αποδυτήρια και αντίκρισε τις τρίχες στο έδαφος και τους συνοδοιπόρους του με ξυρισμένα κεφάλια, ξέσπασε σε κλάματα.

«Όταν ξέρεις πως έχεις τη μεγαλύτερη μάχη στη ζωή σου και δεν πας σε αυτή μόνος σου, σημαίνει τα πάντα για σένα. Ήταν κάτι απίστευτα όμορφο αυτό που έκαναν τα παιδιά. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Είναι οι καλύτεροι φίλοι μου και αυτή τους η συμπαράσταση είναι σπουδαία για μένα και την οικογένειά μου. Είναι απίστευτοι άνθρωποι και είμαι ευγνώμων που αποτελώ μέλος της Κάλμαρ», τόνισε.

Δείτε το καταπληκτικό βίντεο της Κάλμαρ με το hashtag «Fuck cancer» (Γ@@@ τον καρκίνο):



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ