Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για τη Δευτέρα 12 Αυγούστου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
ddd

Ενημερώθηκε: 11/08/24 - 22:15

Ζώδια: Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Είναι μια μέρα αρκετά έντονη με οικογενειακά θέματα και οι δυσκολίες γενικότερα βρίσκονται στις σχέσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν κάποιες έντονες στιγμές, που θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια και κακή διάθεση. Ίσως να βρεθείτε με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που έχετε αφήσει μαζί του κατά το παρελθόν, αρκετές εκκρεμότητες.  

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η προσοχή σας είναι στραμμένη στις σχέσεις σας, στους ανθρώπους που βρίσκονται στην ζωή σας και κατέχουν έναν σημαντικό ρόλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα έχετε αρκετό άγχος για να προλάβετε τις υποχρεώσεις σας και να βάλετε σειρά, αρκετά από τα θέματα σας. Αν εργάζεστε αυτή την περίοδο οι αντοχές, σας έχουν εγκαταλείψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο, λειτουργεί αρκετά υποστηρικτικά, αλλά συγχρόνως παρουσιάζει   κάποια συναισθηματικά κενά. Κάτι σας λείπει, ίσως ένα πρόσωπο ή κάτι που δεν σας αφήνει να χαρείτε την μέρα σας. 

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, τα πράγματα γύρω σας είναι αρκετά πιεστικά και ανυπόφορα, ιδίως σε καταστάσεις που τα συναισθήματα κατέχουν τον πρώτο λόγο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μία δύστροπη εποχή για σας, ισχύει για όλα τα δεκαήμερα των Παρθένων, όπου ψάχνετε να ξεκουραστείτε, αλλά είναι μάταιο. Φροντίστε την υγεία σας, όπου αυτό ξεκινά πρώτα από την ψυχή σας. 

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, είναι μία πολύ απαιτητική μέρα σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Είστε αρκετά ανήσυχοι με κάποια λάθη που τυχόν να έχουν γίνει στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί μία έντονη συναισθηματική υπερχείλιση, ενώ βρίσκεστε συγχρόνως ανάμεσα σε έντονες επαγγελματικές δραστηριότητες. Φροντίστε την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα δεχθείτε μια έντονη ψυχολογική πίεση, που μπορεί να αφορά καταστάσεις μέσα στα επαγγελματικά σας, αλλά και κάποιες οικονομικές πιέσεις, που έχουν ξεκινήσει το τελευταίο δεκαήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, ίσως να έχετε μία έντονη κοινωνική μέρα, ιδίως αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Οι καταστάσεις που θα σας απασχολήσουν θα έχουν να κάνουν με το φιλικό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μία αρκετά έντονη μέρα για σας όπου σας απασχολούν οι επαγγελματικοί σας στόχοι, οι σχέσεις σας, αλλά και ένα οικονομικό θέμα, που μπορεί να σας παιδεύει καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, πολύ πιθανό να έχετε μία επαγγελματική ή προσωπική ανησυχία. Ένα ταξίδι, μία μετακίνηση, ή ένα μήνυμα σας έχει αναστατώσει υπερβολικά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ