Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου από Αθήνα, Θεσσαλονίκη - Προβλήματα στους δρόμους

 
 Ιδιαίτερα αυξημένη είναι σήμερα η κίνηση στις εθνικές οδούς

Ενημερώθηκε: 10/08/24 - 14:32

Κορυφώνεται η έξοδος των αδειούχων του Δεκαπενταύγουστου από την πρωτεύουσα. Ιδιαίτερα αυξημένη είναι σήμερα η κίνηση στις εθνικές οδούς. Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκεται όλη η δύναμη της Τροχαίας για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την αποφυγή προβλημάτων.

Σύμφωνα με το ΕΡΤΝews, υπάρχουν καθυστερήσεις 5-10 λεπτών στα διόδια της Ελευσίνας για τους οδηγούς. Επίσης, παρουσιάζεται ανάσχεση της κυκλοφορίας και μετά τα διόδια για περίπου 4 με 5 χιλιόμετρα ενώ μετά το 30ο χιλιόμετρο γίνεται ταχύτερη η κυκλοφορία των οχημάτων.

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση και στους δρόμους από νωρίς το πρωί γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, όπου με πληρότητα που αγγίζει το 100% αναχωρούν τα πλοία για νησιωτικούς προορισμούς.

Έξοδος και στη Θεσσαλονίκη, καθυστερήσεις στα διόδια των Μαλγάρων

Σε εξέλιξη είναι η έξοδος των Θεσσαλονικέων. Μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στα διόδια των Μαλγάρων, με αποτέλεσμα να ανοίγουν συχνά οι μπάρες για ελεύθερη διέλευση των αυτοκινήτων. Από χθες το απόγευμα (18:00) μέχρι σήμερα το πρωί (6:00) από τα διόδια των Μαλγάρων πέρασαν 20.019 οχήματα.

Την ίδια ώρα, μικροκαθυστερήσεις σημειώνονται στα διόδια της Ανάληψης και της Ασπροβάλτας, στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, ενώ το ίδιο αυξημένη είναι και η κίνηση στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στο ρεύμα προς Χαλκιδική.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ