ΠΑΟΚ: Ξανά στο προσκήνιο η ενίσχυση - Σε αυτές τις θέσεις τσεκάρουν παίκτες

 
ΠΑΟΚ: Ξανά στο προσκήνιο η ενίσχυση - Σε αυτές τις θέσεις τσεκάρουν παίκτες

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 08/08/24 - 12:21

Για δύο μεταγραφές είναι υποχρεωμένος να κινηθεί ο ΠΑΟΚ, λόγω των εξελίξεων που σημειώθηκαν στις υποθέσεις του Σουαλιό Μεϊτέ και του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ.

Στο πρώτο θέμα οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου του Βορρά» είναι υποχρεωμένη σε άλλη περίπτωση, αφού ο Γάλλος χαφ παρουσιάζεται… αδιόρθωτος και επιμένει να έχει αλλοπρόσαλλη στάση.

Ενώ η πλευρά του παίκτη έριξε γέφυρες, μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του που ακολούθησε της συμφωνίας με την Μπενφίκα, αρνήθηκε τη (μικρότερη είναι αλήθεια) πρόταση που του έγινε από τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι ενοχλημένος μαζί του, αλλά έκανε πίσω λόγω της επιμονής του Λουτσέσκου.

Οι Θεσσαλονικείς ήρθαν σε επαφή μαζί του και εκείνος απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες την πρόταση, κάτι που δείχνει πως το όλο θέμα με τον Μεϊτέ οδηγείται σε ναυάγιο. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου…

Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, αφού ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία.

Συγκεκριμένα, η ομάδα που είχε ενδιαφερθεί για τον Σαμάτα, έκανε την κίνησή της για τον Νιγηριανό στόπερ, για τον οποίο δίνει 1 εκατ. ευρώ, και οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν τον παίκτη που θα καλύψουν το κενό του.

Αυτή τη στιγμή ψηλά βρίσκεται το όνομα του Βάνια Ντρκούσιτς της Σότσι, αλλά δεν είναι ο μόνος που απασχολεί τους Θεσσαλονικείς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ