Τραμπ: «Το όνειρο των Χάρις – Γουόλς για την Καλιφόρνια είναι ο εφιάλτης κάθε Αμερικανού»

 
dd

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ενημερώθηκε: 06/08/24 - 20:44

Η εκστρατεία Τραμπ-Βανς αντέδρασε στην επιλογή του Γουόλς χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν επίδοξο «φιλελεύθερο του Σαν Φρανσίσκο».

Η εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, Καρολίν Λέβιτ, δήλωσε ότι ο Γουόλς πέρασε την κυβερνητική του θητεία «προσπαθώντας να αναμορφώσει τη Μινεσότα κατ’ εικόνα της Χρυσής Πολιτείας».

«Ενώ ο Γουόλς προσποιείται ότι υποστηρίζει τους Αμερικανούς στην Heartland, όταν οι κάμερες είναι κλειστές, πιστεύει ότι η αγροτική Αμερική είναι “κυρίως αγελάδες και πέτρες”, είπε η ίδια.

«Όπως και η Κάμαλα Χάρις, ο Τιμ Γουόλς είναι ένας επικίνδυνος αριστεριστής εξτρεμιστής και το όραμα της Χάρις και του Γουόλς να μετατρέψουν τις ΗΠΑ σε Καλιφόρνια συνιστά τον εφιάλτη κάθε Αμερικανού», ανέφερε η εκπρόσωπος του Τραμπ.

«Από την πρόταση της δικής του ατζέντας για την απαλλαγή από τον άνθρακα, μέχρι την πρόταση αυστηρότερων προτύπων εκπομπών ρύπων για τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα και την υιοθέτηση πολιτικών που επιτρέπουν σε καταδικασμένους κακοποιούς να ψηφίζουν, ο Γουόλς έχει εμμονή με την εξάπλωση της επικίνδυνα φιλελεύθερης ατζέντας της Καλιφόρνιας μακριά και ευρέως».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ