Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Ποντένσε-Όρτα και ο «νέος» Βελίκοβιτς

 
Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Ποντένσε-Όρτα και ο «νέος» Βελίκοβιτς

Ενημερώθηκε: 06/08/24 - 12:37

Οι αναφορές στον σερβικό Τύπο περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Μίλος Βελίκοβιτς συνεχίζονται.

Πάντως για την ώρα δεν έχει γίνει καμία κίνηση από πλευράς Περαιωτών προς την πλευρά της Βέρντερ Βρέμης, όπου και ανήκει ο Σερβοελβετός στόπερ με συμβόλαιο ως το 2025.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει ζητήσει επιτακτικά την απόκτηση ΚΑΙ δεξιοπόδαρου αμυντικού έχοντας αυτή τη στιγμή άλλες προτεραιότητες, ενώ τουλάχιστον για την ώρα δείχνει πως θα πορευτεί με τους υπάρχοντες αμυντικούς του ρόστερ και με τους Ρέτσο και Πιρόλα πρώτες επιλογές.

Πάντως δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο προς το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου να γίνει τελικά κίνηση και για αμυντικό, με τον 28χρονο γεννημένο στη Βασιλεία άσο να είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση που γνωρίζει καλά ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς.

Την ίδια στιγμή, από μέρα σε μέρα αναμένονται εξελίξεις για τις υποθέσεις των Ντανιέλ Ποντένσε και Αντρέ Όρτα. Οι δύο Πορτογάλοι έχουν κάνει σαφές σε Γουλβς και Μπράγκα αντίστοιχα πως θέλουν να αγωνιστούν μόνο στον Ολυμπιακό και οι σύλλογοί τους δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα όσο τους κρατούν περισσότερο και δεν τους υπολογίζουν.

Μάλιστα, ο βραχύσωμος εξτρέμ φέρεται να ασκεί πιέσεις για να κλείσει το θέμα το συντομότερο δυνατό, καθώς στα τέλη της επόμενης εβδομάδας αρχίζει το πρωτάθλημα και δεν… κρατιέται να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα, ενώ ανάλογη στάση έχει και ο συμπατριώτης του χαφ.

Υπάρχει αισιοδοξία πως οι δύο υποθέσεις δεν θα χρειαστεί να φτάσουμε στο τέλος του μήνα για να έχουν καλή έκβαση για τον Ολυμπιακό, που πάντως δεν πρόκειται να ενδώσει στις απαιτήσεις των ομάδων τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ