Διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν: «Το Ισραήλ σκάβει τον τάφο του»

 
κκ

Ενημερώθηκε: 05/08/24 - 14:59

Νέες σκληρές προειδοποιήσεις στο Ισραήλ απηύθυνε ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, αρχιστράτηγος, Χοσεΐν Σαλαμί.

Ο επικεφαλής του πιο σημαντικού κλάδου των ιρανικών Ενόπλων Δυνάμεων είπε σε δημοσιογράφους ότι το Ισραήλ «σκάβει τον τάφο του» με τις ενέργειες του στον πόλεμο κατά της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.

«Όταν δεχτούν ένα πλήγμα, θα παρατηρήσουν ότι κάνουν λάθη. Κάνουν συνεχώς λάθη. Θα δουν το αποτέλεσμα του λάθους τους. Θα δουν πότε, πώς και πού θα πάρουν την απάντησή τους», είπε ο Χοσεΐν Σαλαμί.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην φημολογία για μία λίστα δολοφονιών των Ισραηλινών με στόχο Ιρανούς πυρηνικούς επιστήμονες προκειμένου να μην προχωρήσει το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.

«Το Ισραήλ είναι το λίκνο της τρομοκρατίας και έχει δημιουργηθεί μέσα από τους σκοτωμούς και τις δολοφονίες», ανέφερε ο Χοσεΐν Σαλαμί.

Και συνέχισε: «Νομίζουν ότι μπορούν να σκοτώσουν τους πυρηνικούς επιστήμονες μιας άλλης χώρας και να εμποδίσουν την πορεία αυτής της χώρας προς την ειρηνική πυρηνική τεχνολογία. Νομίζουν ότι σκοτώνοντας τον ηγέτη μιας ομάδας αντίστασης… σε μια άλλη χώρα θα τους δώσει περισσότερο χρόνο για να ζήσουν. Απλά σκάβουν τον τάφο τους».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ