ΠΑΟΚ: Στο «κάδρο» Μάλμε και... Μεϊτέ

 
Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το προσεχές (6/8) παιχνίδι στην έδρα της Μάλμε, ενώ παράλληλα ο Λουτσέσκου πιέζει για την απόκτηση ενός χαφ (θέλει πολύ τον Μεϊτέ)

Πηγή Φωτογραφίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Ενημερώθηκε: 03/08/24 - 10:04

Σε ρυθμούς… Μάλμε κινούνται στον ΠΑΟΚ, μετά την πρόκριση της ομάδας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το πρώτο παιχνίδι για τον «Δικέφαλο του Βορρά» με τη σουηδική ομάδα είναι την Τρίτη (6/8, 20:30) στο Eleda Stadion, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη μία εβδομάδα αργότερα (13/8) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο μεγάλος στόχων όλων στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο είναι η πρόκριση της ομάδας στο League Phase του ανανεωμένου Champions League, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Την Πέμπτη το βράδυ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ, με τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα Τσάλοφ και Τισουντάλι να παίρνουν τη θέση του Σαμάτα και του Ράφα Σοάρες, αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Θεσσαλονικείς τη Δευτέρα το μεσημέρι θα μάθουν και το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος της ομάδας στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ θα μάθει και αντίπαλο για την αντίστοιχη φάση του Europa League (αν δεν τα καταφέρει με τους Σουηδούς).

Την ίδια στιγμή, στο προσκήνιο είναι η επιθυμία του Λουτσέσκου για την απόκτηση ενός μέσου, με τον Σουαλιό Μεϊτέ να ρίχνει γέφυρες για την επιστροφή του και τη διοίκηση να μην το συζητάει.

Βέβαια, όλα μπορεί να αλλάξουν με την αντίστοιχη επιμονή του Ρουμάνου τεχνικού, αφού ο παίκτης γνωρίζει την «ασπρόμαυρη» πραγματικότητα και τη φιλοσοφία του προπονητή με τον οποίο συνεργάστηκε την περσινή σεζόν.

Εκτός από τον Μεϊτέ, ακούγεται έντονα πως ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση ενός χαφ από τη Λατινική Αμερική και μένει να φανεί αν θα υπάρξουν εξελίξεις με εκείνον ή με άλλον παίκτη για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ