Τροχαίο στην Κυπαρισσία: Μάχη για την ζωή δίνει ο 19χρονος

 
φφ

Ενημερώθηκε: 27/07/24 - 20:29

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο στην Κυπαρισσία με τα 4 θύματα και τον 19χρονο να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 19χρονος έχασε τον πατέρα του και την μικρή αδερφή του ως συνέπεια του πολύνεκρου τροχαίου δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Πύργου - Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο νεαρός, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, χειρουργήθηκε στο κεφάλι και η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη. Την ίδια στιγμή νοσηλεύεται φρουρούμενος ο οδηγός της νταλίκας με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Ο οδηγός είχε εμπλακεί και σε άλλο τροχαίο παλιότερα κοντά στη Ζαχάρω, χωρίς να κατηγορηθεί πάντως. Σύμφωνα με τον Alpha έλεγχοι γίνονται στα ελαστικά της νταλίκας, που φέρονται φθαρμένα.

Οι νεκροί του σοκαριστικού τροχαίου
Συγκεκριμένα, οι νεκροί που ανασύρθηκαν από το δεύτερο όχημα το οποίο παρέσυρε η νταλίκα είναι ο 44χρονος Αντώνης Καραβέλλας και η 12χρονη κόρη του Ιωάννα, με καταγωγή από τα Καλύβια.

Ο 44χρονος μαζί με την 12χρονη κόρη του, τον 19χρονο γιο του και την 66χρονη γιαγιά τους επέστρεφαν στην Αμαλιάδα από την Καλαμάτα, όπου και είχαν μεταβεί στο στρατόπεδο της πόλης για την ορκωμοσία του 19χρονου. Ο νεαρός διακομίσθηκε διασωληνωμένος το Σάββατο από το Παναρκαδικό στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ την ίδια ώρα τραυματισμένη νοσηλεύεται και η 66χρονη γιαγιά.

Σημειώνεται πως από το πρώτο όχημα έχασαν τη ζωή τους ακαριαία ένας 38χρονος άνδρας μαζί με ένα κοριτσάκι μόλις ενός έτους. Ζωντανοί βγήκαν η μητέρα του, 38 ετών η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας και ένα 6χρονο αγόρι το οποίο διακομίστηκε με σοβαρά τραύματα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Η οικογένεια που βρισκόταν στο αυτοκίνητο είναι μόνιμοι κάτοικοι Λονδίνου, βρίσκονταν για διακοπές σε συγγενείς τους στο Ναύπλιο και χθες ξεκίνησαν να πάνε εκδρομή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ