Παναθηναϊκός-Μπότεφ Πλόβντιβ: Να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα - Το κανάλι και η ώρα του αγώνα

 
Παναθηναϊκός-Μπότεφ Πλόβντιβ: Να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα - Το κανάλι και η ώρα του αγώνα

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 25/07/24 - 12:23

Να μπει με το «δεξί» στο φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι θέλει ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» υποδέχονται απόψε στις 21:00 το βράδυ στο ΟΑΚΑ (Cosmote Sport 1) την Μπότεφ Πλόβντιβ στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League!

Το «τριφύλλι» έχει γυρίσει πλέον σελίδα, έχοντας πλέον στον πάγκο του τον 49χρονο ΟυρουγουανόΝτιέγκο Αλόνσο, ο οποίος μέσα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έχει περάσει μια νέα ποδοσφαιρική φιλοσοφία στην ομάδα.

Οι «πράσινοι» έχουν προχωρήσει σε σημαντικές προσθήκες, με τους Νεμάνια Μαξίμοβιτς, Τζορτζ Μπάλντοκ και Σβέριρ Ίνγκασον να είναι οι πρώτοι που φόρεσαν το «τριφύλλι» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Μάλιστα, σχεδόν ένα 24ωρο πριν το ματς ο Παναθηναϊκός οριστικοποίησε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή, καθώς έκανε δικό του και τον 24χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ, Τετέ από τη Γαλατάσαραϊ προλαβαίνοντας μάλιστα να τον δηλώσει και στη λίστα, αφήνοντας εκτός τον Αϊτόρ.

Σε ότι αφορά τα αμιγώς ποδοσφαιρικά ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν θα έχει στη διάθεση του τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που αποκόμισε στον ώμο στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής με τη Γερμανία (7/6), ενώ εκτός λίστας έχει μείνει και οι Ρούμπεν Πέρεθ, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ Μπράουν.

Στην αντίπερα όχθη η Μπότεφ έδειξε ότι θα είναι μια άκρως υπολογίσιμη αντίπαλος για τον Παναθηναϊκό, αφού στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League, κατάφερε να αποκλείσει την Μάριμπορ με νίκη στη Βουλγαρία (2-1) και ισοπαλία στη Σλοβενία (2-2).

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ βρίσκεται σε υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας συγκριτικά με το «τριφύλλι», ωστόσο συνεχίζει να έχει τον ρόλο του αουτσάιντερ σε αυτό το ζευγάρι.

Μάλιστα λίγες ημέρες πριν το ματς του ΟΑΚΑ οι Βούλγαροι ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της χώρας και με επτά αλλαγές στην ενδεκάδα τους επικράτησαν στην έδρα της Μπότεφ Βράτσα 3-1.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά του αποψινού ματς οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα. O Nτούσαν Κερκέζ είδε τον 22χρονο επιθετικό Ατανάς Τσέρνεφ να επιστρέφει από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ