Νέα εποχή στην ΕΠΟ - Πρόεδρος ο Μάκης Γκαγκάτσης

 
Εποχή Μάκη Γκαγκάτση και με τη βούλα στην ΕΠΟ! Σύμφωνα με πληροφορίες, στις εκλογές, που διεξήχθησαν τη Δευτέρα (22/07) σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, ο απερχόμενος παράγοντας του ΠΑΟΚ εκλέχτηκε με 61 ψήφους από τα 70 μέλη που ψήφισαν συνολικά. Οκτώ ήταν λευκά και ένα το άκυρο. Θυμίζουμε ότι από την ψηφοφορία απείχαν Παναθηναϊκός, Άρης, Athens Kallithea και ΕΠΣ Λασιθίου. Οι «πράσινοι» συγκεκριμένα επέλεξαν να μη συμμετέχουν στη διαδικασία και δεν ψήφισαν. Με αυτόν τον τρόπο εκφράζουν την ξεκάθαρη διαφωνία

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 22/07/24 - 15:19

Εποχή Μάκη Γκαγκάτση και με τη βούλα στην ΕΠΟ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις εκλογές, που διεξήχθησαν τη Δευτέρα (22/07) σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, ο απερχόμενος παράγοντας του ΠΑΟΚ εκλέχτηκε με 61 ψήφους από τα 70 μέλη που ψήφισαν συνολικά. Οκτώ ήταν λευκά και ένα το άκυρο.

Θυμίζουμε ότι από την ψηφοφορία απείχαν Παναθηναϊκός, Άρης, Athens Kallithea και ΕΠΣ Λασιθίου. Οι «πράσινοι» συγκεκριμένα επέλεξαν να μη συμμετέχουν στη διαδικασία και δεν ψήφισαν. Με αυτόν τον τρόπο εκφράζουν την ξεκάθαρη διαφωνία τους ως προς τις επιλογές που πρόκειται να γίνουν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ