ΣΥΡΙΖΑ: Σε αναβρασμό ο Κασσελάκης — Τηλεφωνήματα στήριξης από Τσίπρα και Γεροβασίλη στον Δραγασάκη

 
ΣΥΡΙΖΑ: Σε αναβρασμό ο Κασσελάκης — Τηλεφωνήματα στήριξης από Τσίπρα και Γεροβασίλη στον Δραγασάκη

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ενημερώθηκε: 21/07/24 - 19:44

Η παραίτηση του Γιάννη Δραγασάκη υπήρξε η αφορμή να βγουν για ακόμη μια φορά τα μαχαίρια στον ΣΥΡΙΖΑ και να μας θυμίσουν ότι μια νέα διάσπαση ίσως είναι προ το πυλών, ιδίως μετά το συνέδριο του κόμματος τον Οκτώβριο. Μπορεί πολλοί υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη και φυσικά τα γνωστά τρολ να επιτέθηκαν στον Γιάννη Δραγασάκη, ωστόσο φαίνεται ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα πήρε και πολλά τηλεφωνήματα στήριξης, μεταξύ άλλων και από τον πρώην πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα όπως μας πληροφορεί η στήλη Βηματοδότης στο Βήμα της Κυριακής, ο Γιάννης Δραγασάκης αμέσως μετά την παραίτηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ με μια επιστολή γεμάτο αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη καθώς και τη συντονισμένη επίθεση που δέχθηκε από το σύστημα Κασσελάκη, δέχθηκε κάποια πολύ συμβολικά τηλεφωνήματα στήριξης. Μεταξύ άλλων του τηλεφώνησε ο Αλέξης Τσίπρας, η Όλγα Γεροβασίλη και ο Θανάσης Καρτερός, πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τον στήριξαν και δημόσια αλλά και πολλά στελέχη της Νέας Αριστεράς. Κοινός παρονομαστής ήταν η ενόχληση όλων των στελεχών στο συντονισμένο πόλεμο εναντίον του από την Κουμουνδούρου και τα τρολ.

Ενόχληση Κασσελάκη

Φυσικά οι πληροφορίες για το κύμα στήριξης που έλαβε το ιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, έφτασαν και στα αυτιά του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος ενοχλήθηκε καθώς ο Γιάννης Δραγασάκης αποχώρησε με μια επιστολή - κόλαφο εναντίον του. Και μόνο το τηλεφώνημα στήριξης από τον Αλέξη Τσίπρα και πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά τις υποψίες του ότι δέχεται έναν υπόγειο πόλεμο από το σύστημα Τσίπρα ενώ έχει πάρει απόφαση ότι το συνέδριο του Οκτωβρίου ίσως επιφέρει μια νέα διάσπαση. Σε κάθε περίπτωση ο Αλέξης Τσίπρας με το τηλεφώνημα στον Γιάννη Δραγασάκη έστειλε ένα ακόμη μήνυμα στον νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος όπου βρεθεί και όπου σταθεί προσπαθεί να αποδομήσει τον προκάτοχό του, κάνοντας ακόμη και καταγγελίες για μαύρο χρήμα.

Πηγή: tomanifesto.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ