Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 19 Ιουλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
dd

Ενημερώθηκε: 18/07/24 - 22:21

Ζώδια: Σήμερα θα υπάρξει μία τάση να φροντίζουμε περισσότερο τις υποχρεώσεις μας, να αναδεικνύουμε τα ταλέντα μας και να πετυχαίνουμε με προσπάθεια και την υπομονή.

ΚΡΙΟΣ
Γίνεστε αρκετά οργανωτικοί και μάλλον ασχολείστε ακόμη και σε περίοδο διακοπών με τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Είναι καιρός να βάλετε νέα πλάνα που θα σας βοηθήσουν σημαντικά στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι πολύ σημαντικό να φροντίσετε την πνευματική σας ηρεμία και σε πείσμα όλων εκείνων που σας δημιουργούν τοξικές συμπεριφορές, βρείτε χρόνο και διάθεση να προσφέρετε στον εαυτό σας όμορφες στιγμές ξεκούρασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για σας τους Διδύμους, απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, ή ανανεώσετε την ψυχολογία σας με καλούς φίλους. Η μέρα ενδείκνυται για να χαρείτε ξένοιαστες στιγμές, βάζοντας το άγχος στην άκρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη περνά στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας και προετοιμάζεται για μια συγκλονιστική Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή λίγο πριν εγκαταλείψει το ζώδιο του Αιγόκερω. Τι θα φέρει στην προσωπική σας ζωή η Πανσέληνος?, θα το διαβάσετε στην αυριανή πρόβλεψη.

ΛΕΩΝ
Για σας τους Λέοντες η Σελήνη σας δείχνει για ακόμη μία φορά κάποιες επαγγελματικές σας ανησυχίες. Είστε έτοιμοι να δράσετε και να ολοκληρώσετε μία σημαντική σας υπόθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για σας τους Παρθένους, μπορεί να μην νιώθετε ότι είστε στα καλύτερα σας, αλλά η Σελήνη σας δείχνει μία πολύ ιδιαίτερη πορεία που έχετε να ολοκληρώσετε. Ίσως έχετε αναλάβει ένα δημιουργικό έργο που θα αναδειχθεί σύντομα.

ΖΥΓΟΣ
Είναι καιρός να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα που ανήκουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μπορεί να σας χωρίζουν κάποια πράγματα, όπως η απόσταση και κάποιες διαφορετικές απόψεις για ένα θέμα. Αφήσετε τις αναβολές και κάντε εσείς το πρώτο βήμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για σας τους Σκορπιούς, οι μετακινήσεις, τα ταξίδια και οι όμορφοι περίπατοι θα σας ανανεώσουν και θα νιώσετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για δράση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι πολύ θετική μέρα για τα οικονομικά σας, ακόμη και αν όλοι σας πιέζουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια συναισθηματική. Φροντίστε να έχετε αποθέματα εμπιστοσύνης στον εαυτό σας, για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη από σήμερα στο δικό σας ζώδιο, ετοιμάζεται για να ολοκληρώσει την πορεία της. Η Πανσέληνος την Κυριακή θα σας δώσει ένα σημαντικό προβάδισμα σε απόλυτες εξελίξεις που έρχονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για σας τους Υδροχόους, η Σελήνη στον 12 τομέα δημιουργεί μία άβολη κατάσταση για σας. Ίσως οι συνθήκες να σας αναγκάσουν να κινηθείτε παρασκηνιακά και να παραμείνετε σιωπηλοί για κάποιο θέμα που σας αφορά.

ΙΧΘΥΕΣ
Για σας τους Ιχθύες, εκείνο που θα επιδιώξετε αυτές τις μέρες είναι να αλλάξετε την ψυχολογία σας, να κάνετε συμμαχίες που θα σας δώσουν δύναμη και αυτοπεποίθηση και να συναντήσετε πρόσωπα που έχετε κοινούς στόχους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ