Κωνσταντοπούλου για Πολάκη: Σεξιστική συμπεριφορά νταή

 
konstantopoulou.

Ενημερώθηκε: 17/07/24 - 11:00

Για «συμπεριφορά νταή και σεξιστική» από τον Παύλο Πολάκη μετά την επίθεσή του στην Μαρία Συρεγγέλα έκανε λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου το πρωί της Τετάρτης.

Ερωτηθείσα, δε, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδίκασε τη συμπεριφορά του βουλευτή Χανίων, η κυρία Κωνσταντοπούλου απάντησε «γιατί προφανέστατα αυτές οι συμπεριφορές τυγχάνουν έγκρισης».

«Δεν είναι μόνο του κύριου Πολάκη, την έχω καταγγείλει κατ’ επανάληψη αυτή την συμπεριφορά. Δέχομαι καθημερινά στη Βουλή αυτού του είδους τα φαινόμενα. Υπερασπίζομαι κάθε γυναίκα, κάθε πρόσωπο που θα δεχτεί τέτοιου είδους επίθεση. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να απευθύνεται με αυτόν τον τρόπο σε μία γυναίκα», είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

«Δεν είναι θέμα κομματικό γιατί τέτοιες συμπεριφορές διατρέχουν το πολιτικό σύστημα. Εγώ ήμουν πρόεδρος της βουλής όταν δεχόμουν τέτοιου είδους επιθέσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε για το θέμα η κυρία Κωνσταντοπούλου.

«Δεν είναι ζήτημα ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, αλλά του τι πρότυπα παράγονται για την ελληνική κοινωνία», σημείωσε στη συνέχεια η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ