«Σ' αγαπάω, αλλά...»: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ζητά από τον Μπάιντεν να αποσυρθεί από την προεδρική κούρσα

 
«Σ' αγαπάω, αλλά...»: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ζητά από τον Μπάιντεν να αποσυρθεί από την προεδρική κούρσα

Ενημερώθηκε: 10/07/24 - 19:41

Ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ, είναι ένας από τους πιο γνωστούς δωρητές του Δημοκρατικού Κόμματος, αλλά διοργανώνει και εκδηλώσεις για να προσφέρουν άλλοι χρήματα στους Δημοκρατικούς. Είναι πολύ σημαντικός λοιπόν και με την ανοιχτή επιστολή που δημοσιεύθηκε στους New York Times, καλεί τον Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί από την κούρσα για τις προεδρικές εκλογές.

Λέει χαρακτηριστικά «Αγαπώ τον Τζο Μπάιντεν, όμως δεν είναι πια κατάλληλος για αυτή τη θέση» και λέει ότι «ο Τζο Μπάιντεν, τον οποίο συνάντησα τρεις εβδομάδες πριν στην εκδήλωση στο Χόλιγουντ, δεν ήταν ο Τζο Μπάιντεν του 2010, ούτε ο Τζο Μπάιντεν του 2020. Ήταν ο ίδιος άντρας που όλοι είδαμε στο ντιμπέιτ».

Eίναι μια σημαντική παρέμβαση αυτή από τον Τζορτζ Κλούνεϊ, o οποίος έχει μεγάλη επιρροή, γιατί κακά τα ψέματα, για πολλούς Αμερικανούς είναι πιο γνωστός ο Τζορτζ Κλούνεϊ παρά πρόσωπα της αμερικανικής Βουλής και της Γερουσίας.

Έχουμε και μια δήλωση της Νάνσι Πελόζι που επίσης είναι σημαντική, γιατί λέει η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ότι ο Μπάιντεν πρέπει να ξανασκεφτεί την απόφασή του να συμμετέχει στις προεδρικές εκλογές.
Καλεί όμως τους συναδέλφους της από το Δημοκρατικό Κόμμα να περιμένουν πρώτα να τελειώσει η Σύνοδος του ΝΑΤΟ και μετά να συνεχίσουν τις πιέσεις.

Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι αυξάνεται η πίεση και στο τέλος της εβδομάδας ενδεχομένως να έχουμε εξελίξεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ