Ένταση ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και εργαζόμενο της Hellenic Train

 
Ένταση ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και εργαζόμενο της Hellenic Train

Ενημερώθηκε: 02/03/23 - 14:01

Ο Νίκος Κουτσούκης, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ και εργαζόμενος της Hellenic Train μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. 

«Το σύστημα έκδοσης των εισιτηρίων της Hellenic Train δεν γίνεται ονομαστικά. Επομένως, η εταιρεία μπορεί να ξέρει το σύνολο των επιβατών που ανέβηκαν από τον Σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα αλλά όχι το πόσοι ανέβηκαν και κατέβηκαν στους επόμενους σταθμούς», ανέφερε αρχικά ο κύριος Κιουτσούκης, ενώ συμπλήρωσε ότι «αυτή η μεγάλη κρατική ιταλική σιδηροδρομική εταιρεία δε λειτουργεί εδώ όπως λειτουργεί στην Ιταλία. Πρώτα απ’ όλα σε ό,τι αφορά τις αμαξοστοιχίες δεν έχουμε σύγχρονο τροχαίο υλικό. Εδώ η Hellenic Train επέλεξε να φέρει το τροχαίο υλικό που κλώτσησε η Ελβετία, το πέταξε στην κυριολεξία. Το πλήρωσαν και 47 εκατομμύρια ευρώ».

«Μας παρουσίασαν ένα υλικό του 1993 ως Ασημένια Βέλη», είπε ο κύριος Κουτσούκης.

«Το λάθος ήταν 100% του σταθμάρχη, το ανθρώπινο λάθος να μη γυρίσει το κλειδί. Ήταν λύση ανάγκης, γιατί υπάρχει έλλειψη προσωπικού» τόνισε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τις έκτακτες προσλήψεις που έγιναν στην Hellenic Train και τις προϋποθέσεις που τέθηκαν, ο κύριος Κιουτσούκης απάντησε σε υψηλούς τόνους: «Μη με παρερμηνεύετε. Βιάζεστε να μιλήσετε! Έλεος δηλαδή! Δεν ακούτε και θέλετε να μιλάτε».

Τότε η παρουσιάστρια του Alpha του ζήτησε να χαμηλώσει τους τόνους και να τοποθετηθεί εκ νέου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ