Μίνα Αδαμάκη: Όλη η αλήθεια για την υγεία της

 
<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script> <glomex-player   data-integration-id="40599z13k80ce6md"   data-playlist-id="v-co6yljdgpd49"> </glomex-player> <script type="application/ld+json"> {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Μ. Αδαμάκη: Όλη η αλήθεια για την υγεία της ","description":"Αναστάτωση έχει προκληθεί από τις φήμες πως \"έφυεγε\" από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός, Μίνα Αδαμάκη. Όλη η αλήθεια για την υγεία της. ","thumbnailUrl":"https://i

Ενημερώθηκε: 08/11/22 - 20:42

Αναστάτωση δημιουργήθηκε το Σαββατοκύριακο, καθώς κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα το οποίο ανέφερε πως η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή.

Η είδηση διαψεύστηκε από τους οικείους της, ωστόσο η ηθοποιός αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «T-LIVE», η Μίνα Αδαμάκη αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και δίνει μάχη για τη ζωή της.

Στην εκπομπή μίλησε, μάλιστα, γείτονας της Μίνας Αδαμάκη, ο οποίος ανέφερε: «Τα τελευταία χρόνια την είχα δει, αλλά τον τελευταίο καιρό καθόλου. Στον Παγκράτι την έχω δει κάποιες φορές, αλλά τον τελευταίο καιρό καθόλου. Είχα να την δω περίπου έναν χρόνο».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ