Επίθεση Νέας Δημοκρατίας σε Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες: Δεν έπεισε κανέναν

 
Επίθεση Νέας Δημοκρατίας σε Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες: Δεν έπεισε κανέναν

Ενημερώθηκε: 08/10/16 - 19:49

Μία μέρα μετά την κατάθεση του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον ίδιο και την Νέα Δημοκρατία με άξονα το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Ευθεία επίθεση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία προς τον κ. Παππά, μετά και την κατάθεσή του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, σχετικά με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων γνωρίζει – και ανάμεσα τους και η πλειοψηφία όσων εμπιστεύτηκαν τον ΣΥΡΙΖΑ – ότι ο Νίκος Παππάς συμβολίζει τη διαπλοκή της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου. », τονίζει η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της.

Και συνεχίζει σημειώνοντας πως η κατάθεση του κ. Παππά στην επιτροπή, «δεν έπεισε κανέναν».

«Ο διαγωνισμός – φάρσα έχει ακυρωθεί στη συνείδηση των πολιτών και ο ίδιος είναι έκθετος. Η χθεσινή του απολογία δεν έπεισε κανέναν. Ας πάψει να αναμασά τα ίδια...».

Είχε προηγηθεί επιθετική δήλωση του κ. Παππά προς την Νέα Δημοκρατία. «Ας απολογηθούν στον ελληνικό λαό για την αεροπειρατεία και την ασυδοσία στα τηλεοπτικά πράγματα τα τελευταία τριάντα χρόνια. Τώρα έμειναν μόνοι να κάνουν τους δικηγόρους των αποτυχημένων της δημοπρασίας», σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας.

«Ας καταλάβουν στην ΝΔ ότι ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Τα υπόλοιπα την Δευτέρα στη Βουλή», κατέληγε ο Νίκος Παππάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τους 900 έφτασαν οι νεκροί στην Αϊτή και τους 4 στις ΗΠΑ-Δεκάδες χιλιάδες άστεγοι (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κρίσιμη συνάντηση Σπίρτζη με ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα της Αθηνών-Λαμίας μέχρι το τέλος του έτους

Ξεκινά η κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό Αλσος Βεΐκου-Γουδή