LIVE: Άρης-Ολυμπιακός

 
LIVE: Άρης-Ολυμπιακός

Ενημερώθηκε: 06/03/22 - 18:33

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο τραυματίστηκε στον τελευταία αγώνα του Άρη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και η απουσία του δεν αποτελεί πρόβλημα της τελευταίας στιγμής καθώς έχασε όλο το στάδιο της προετοιμασίας.

Από τη στιγμή που δεν συμμετείχε σε καμία προπόνηση κρίθηκε προτιμότερο να συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα παράλληλα με τη θεραπεία με την ελπίδα ότι θα είναι έτοιμος για τους αγώνες των play offs.

Η δε απουσία του δεν αλλάζει κάτι στο πλάνο του Χερμάν Μπούργος. Ο Αργεντίνος τεχνικός έχει σχεδόν καταλήξει στην 11αδα που θα αρχίσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, προσανατολίζεται στη λύση της διατήρησης των ίδιων προσώπων, αλλά τον προβληματίζει το γεγονός ότι πέντε ποδοσφαιριστές (Μαντσίνι, Καμαρά, Ματίγια, Λούκας Σάσα, Ιτούρμπε) βρίσκονται στο όριο των καρτών.

Ο Ολυμπιακός, που θέλει να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα, θα παραταχθεί χωρίς τους τιμωρημένους Παπασταθόπουλο και Ρέαμπτσιουκ, ενώ εκτός έμειναν και οι Παπαδόπουλος, Ονιεκούρου, Κανέ, Α. Καμαρά, Κανέ, Φορτούνης και Τικίνιο. Ο Λόπες επέστρεψε στα πλάνα του Μαρτίνς, το ίδιο και ο Ανδρούτσος, ο οποίος τελευταία έπαιζε με τη β' ομάδα.

Δείτε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το γήπεδο του thepressroom.gr.