Ολυμπιακός: Σενάρια για Ελ Αραμπί και Γουλβς - Η κίνηση των "λύκων"

 
Ολυμπιακός: Σενάρια για Ελ Αραμπί και Γουλβς - Η κίνηση των "λύκων"

Ενημερώθηκε: 07/01/21 - 15:14

Η Γουλβς βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ραούλ Χιμένες στο κεφάλι και σύμφωνα με την Birmingham Daily Mail ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα μπορούσε να απασχολήσει σοβαρά την αγγλική ομάδα.

«Ο επιθετικός του Ολυμπιακού θα μπορούσε να αποτελέσει μια γρήγορη λύση. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις πως θα μπορούσε να λάμψει στην Premier League, αλλά τα ρεκόρ των γκολ του, ειδικά με τη Γρανάδα και τον Ολυμπιακό, είναι κάτι εντυπωσιακό», αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει:

«Η Γουλβς και ο Ολυμπιακός έχουν κάνει μεταγραφικές συμφωνίες τελευταία, ανάμεσα στις οποίες είναι αυτές των Ποντένσε και Βινάγκρε, κυρίως λόγω της επιρροής που έχει ο ατζέντης Ζόρζε Μέντες και στα δύο κλαμπ, κάτι που καθιστά μια κίνηση για τον Ελ Αραμπί πιο εφικτή από τις περισσότερες λύσεις».

Βέβαια, λίγες ώρες αργότερα, η Γουλβς αποφάσισε να καλύψει το κενό στην επίθεσή της (μετά τον τραυματισμό του Ραούλ Χιμένες) διακόπτοντας τον δανεισμό του Πάτρικ Κουτρόνε στη Φιορεντίνα.

Ο 23χρονος φορ είχε δοθεί δανεικός στους «βιόλα» πριν έναν χρόνο και φέτος είχε 13 συμμετοχές (αλλά μόλις 281 λεπτά στο χορτάρι) δίχως να σκοράρει.