ΑΕΚ: Ανατροπή και νέο συμβόλαιο σε Γαλανόπουλο!

 
ΑΕΚ: Ανατροπή και νέο συμβόλαιο σε Γαλανόπουλο!

Ενημερώθηκε: 26/08/20 - 13:00

Μεγάλη ανατροπή με τον Κώστα Γαλανόπουλο στην ΑΕΚ. Λίγο μετά την γνωστοποίηση της απόφασης της ΑΕΚ να τον θέσει εκτός αγωνιστικών πλάνων λόγω της διαφωνίας για το συμβόλαιο του, ο παίκτης συμφώνησε τελικά για να ανανεωθεί η συνεργασία τους, ως το καλοκαίρι του 2024!

Όλα έγιναν γρήγορα, με την επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη από τις διακοπές του και κατά κύριο λόγο κατά την διάρκεια της πολύωρης παρουσίας του στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, σήμερα Τετάρτη. Ο Γαλανόπουλος πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης και εκεί δρομολογήθηκαν τα πάντα.

Υπήρξαν κάποιες ενδείξεις από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και του εκπροσώπου του, που έκαναν το αφεντικό της Ένωσης, να συμφωνήσει να μιλήσουν πάλι σήμερα και τελικά να προκύψει συμφωνία.

Μια συμφωνία στην βάση της πρότασης που είχε κάνει η ΑΕΚ, με την πλευρά της Ένωσης να την βελτιώνει ελαφρώς, για να αισθανθεί καλύτερα και ο ποδοσφαιριστής. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως μετά από αυτή την εξέλιξη, η ΑΕΚ «παγώνει» το θέμα του Γρηγόρη Κάστανου, το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν ήταν σίγουρο πως θα ολοκληρωθεί θετικά, αφού η Γιουβέντους ακόμη εξετάζει τους όρους της πρότασης της Ένωσης.