Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει ιταλική πορκέτα με πικάντικες ψητές πατάτες.
Υλικά:
-- 2 κιλά χοιρινή πανσέτα με πέτσα,
-- 2 κιλά χοιρινή κόντρα,
-- 4 κ.σ. πολτός σκόρδου,
-- 2 κ.σ. ανθός αλατιού,
-- από 5-6 κλωναράκια φρέσκα μυρωδικά (δεντρολίβανο, θυμάρι, ρίγανη, φασκόμηλο),
-- 2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ,
-- 300 ml λευκό κρασί, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Υλικά για τις πικάντικες πατάτες:
-- 1 κιλό μικρές πατάτες,
-- ½ βάζο Πικάντικη Σάλτσα,
-- 1 πορτοκάλι, ανθός αλατιού.