Το ορεκτικό στο σαββατιάτικο μενού είναι γεμάτο με αρώματα που μας ταξιδεύουν στην Ανατολή, αφού το λαχματζούν είναι το street food της Ανατολής.
Το χαρακτηρίζουν τα μπαχάρια του, είναι πάρα πολύ ξεχωριστό φαγητό που δεν μπορείτε να μπερδέψετε με κανένα άλλο και η συνταγή που δείχνει ο Άκης είναι πολύ εύκολη. Για κυρίως γεύμα, ο Άκης επιλέγει ένα κατσικάκι στιφάδο πολύ ξεχωριστό, σε μια ελαφρώς πιο γκουρμέ εκδοχή που όμως δεν του στερεί τη μοναδική απόλαυση μιας τόσο παραδοσιακής και κλασικής γεύσης. Για γλυκό, φτιάχνει μια αφράτη, ντελικάτη, πολύ λαχταριστή κρέμα patisserie που αποτελεί την βάση για πολλά γλυκά αλλά και μόνη της είναι καταπληκτική, μια κρέμα μπαβαρουάζ!
Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει ένα «Kitchen Lab», που είναι το απόλυτο alternative - εναλλακτικό επεισόδιο, με επιλογές γευμάτων που θα σας βοηθήσουν σε μια προσπάθεια να βάλετε στην ζωή σας υγιεινές τροφές, μέσα από πολύ νόστιμα φαγητά.
Τα πιο νόστιμα κριτσίνια που έχετε δοκιμάσει ποτέ, τραγανιστά και πεντανόστιμα, φτιαγμένα από καλαμποκάλευρο και με πολύ λίγα ακόμη υλικά, είναι το ορεκτικό, το οποίο σερβίρει με κατσικίσιο τυρί. Φασολάκια ογκρατέν έρχονται ως κυρίως πιάτο, για να μας δώσει έναν εναλλακτικό τρόπο να τρώμε φασολάκια και να τα βάλουμε στη διατροφή μας. Για επιδόρπιο, ο αγαπημένος μας σεφ δείχνει μια vegan επιλογή, μια πολύ υγιεινή και θρεπτική συνταγή, vegan μπάρες καρότου, πανεύκολη, πεντανόστιμη, πολύ αρωματική και μια καταπληκτική επιλογή για σνακ για το σχολείο ή την δουλειά. Σερβίρει τις μπάρες με vegan λιωμένες κουβερτούρες.