Και αν αναρωτιόσασταν τι θα φάτε σήμερα, εμείς, ψάξαμε και σας βρήκαμε την τέλεια συνταγή: Σολωμός με πέστο και τυρί! Εύκολη, γρήγορη και καλοκαιρινή συνταγή για να κάνετε το στομάχι σας χαρούμενο!
Υλικά:
2 φιλέτα σολωμού
ανθότυρο
πέστο
τριμμένη παρμεζάνα
τριμμένο ψωμί
αλάτι
πιπέρι
1 αυγό
Προετοιμασία:
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
2. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το ανθότυρο, το πέστο, την τριμμένη παρμεζάνα, το τριμμένο ψωμί, το αυγό, το αλάτι και το πιπέρι.

3. Ανοίγουμε το φιλέτο στα δύο.
4. Γεμίζουμε το εσωτερικό με το μίγμα (όχι υπερβολική ποσότητα)
5. Ψήστε για 15 λεπτά περίπου.

Όλη η διαδικασία εδώ:
Καλή όρεξη!