Υπέταξε τον ΠΑΟΚ στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» ο ανώτερος και άκρως εντυπωσιακός Ολυμπιακός!
Σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι με τα... όλα του, με πολλές μονομαχίες, τρεξίματα, ένταση και τρομερό ρυθμό, οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και επικράτησαν 2-1 των πρωταθλητών Ελλάδος για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League!
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές που έφτασαν τα 24 ματς αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις, ήταν ο Μπάμπης Κωστούλας, ο οποίος πέραν από το νικητήριο γκολ που πέτυχε στο 31ο λεπτό, έδωσε πολλές μονομαχίες και ήταν μέσα σε πολλές φάσεις μέχρι και το 75ο λεπτό που αντικαταστάθηκε.
Εξαιρετικοί σε όλο το ματς ήταν οι Ρόντινέι και Ζέλσον, με τον πρώτο να ανοίγει το σκορ στο 6ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ, για τους Θεσσαλονικείς είχε μειώσει προσωρινά ο Μαντί Καμαρά στο 24'.
Κάπως έτσι, οι Πειραιώτες παρέμειναν για ακόμα μία αγωνιστική στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 54 βαθμούς, την ώρα όπου άφησαν τους «ασπρόμαυρους» στο -11 και ουσιαστικά εκτός της μάχης του τίτλου. Παράλληλά, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πηγαίνει φουριούζα στα δύο κολλητά ντέρμπι με την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο