Συντριβή αεροπλάνου στην Κολομβία-Δείτε εικόνες μέσα από το αεροπλάνο (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Συντριβή αεροπλάνου στην Κολομβία-Δείτε εικόνες μέσα από το αεροπλάνο

Ενημερώθηκε: 29/11/16 - 14:34

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ο Άλαν Ρουσέφ, αμυντικός της βραζιλιάνικης ομάδας Τσαπεκονένσε, η αποστολή της οποίας βρισκόταν στο μοιραίο αεροσκάφος που συνετρίβη στην Κολομβία.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται ανάμεσα στους διασωθέντες μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον Guardian, ο Άλαν Ρουσέλ έχει υποστεί δεκάδες κατάγματα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι νεκροί από τη συντριβή του αεροσκάφους στην κεντρική Κολομβία ανέρχονται σε 76. Ένας από τους έξι επιζήσαντες της συντριβής του αεροσκάφους κατέληξε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Έκτος επιζών ο ποδοσφαιριστής Νέτο

Οι κολομβιανές αρχές ανακοίνωσαν πως ένας έκτος επιζών, ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Έλιο Ερμίτο Ζαμπιέρ Νέτο, διασώθηκε μετά τη συντριβή αεροπλάνου που μετέφερε 81 επιβαίνοντες χθες το βράδυ κοντά στη Μεντεγίν (βορειοδυτική Κολομβία).

«Επιβεβαιώνεται η διάσωση ενός έκτου επιζώντα, του ποδοσφαιριστή Έλιο Ερμίτο Ζαμπιέρ Νέτο, ο οποίος αυτή τη στιγμή μεταφέρεται από τον τόπο της συντριβής. Η πιθανότητα να βρεθουν άλλοι επιζώντες δεν έχει αποκλεισθεί», ανακοίνωσε η κολομβιανή υπηρεσία διαχείρισης κινδύνων και καταστροφών (UNGRD), η οποία είχε προηγουμένως κάνει λόγο για 76 νεκρούς και πέντε επιζώντες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Συντριβή αεροπλάνου στην Κολομβία-Μετέφερε ποδοσφαιρική ομάδα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)