Νικολούλη για Αμαλιάδα: Και έκτο βρέφος στο κάδρο του μυστηρίου

 
δδδ

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ενημερώθηκε: 25/10/24 - 22:06

Νέα στοιχεία για την υπόθεση των βρεφών στην Αμαλιάδα φέρνει απόψε (23/10) στο «Φως στο τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις σπάνε τη σιωπή τους και οι αποκαλύψεις που γίνονται στην εκπομπή δρομολογούν νέες εξελίξεις.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega, η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι μπαίνει και έκτο βρέφος στο κάδρο του μυστηρίου.

«Αυτή τη νύχτα θα φέρουμε στο φως σοβαρά στοιχεία και αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση των νεκρών βρεφών. Συγκλονίζει η μητέρα ενός άγνωστου μέχρι σήμερα περιστατικού, με το δικό της μωρό που σώθηκε από θαύμα στα χέρια των γιατρών. Για να εδραιώσουμε αυτή τη μαρτυρία, έχουμε και ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο, που “μιλάει”. Επίσης, θα ακούσουμε ένα ηχητικό μέσα από το νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, τις ώρες που πέθανε το 2ο παιδί αυτής της κοπέλας. Είναι πολλά τα στοιχεία που θα βγουν αυτή τη νύχτα αλλά αυτό που με σοκάρει είναι κάτι σοβαρό που ανατρέπει το όποιο οικοδόμημα κάποιοι ήθελαν να χτίσουν. Μιλάμε για μία μαρτυρία που έχει ελεγχθεί και ο μάρτυρας πέρασε την πόρτα των Αρχών για να καταθέσει. Είναι μια νύχτα ‘καυτή’», δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ