Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο: Να υπερασπιστεί το «κάστρο» του - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

 
Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο: Να υπερασπιστεί το «κάστρο» του - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Ενημερώθηκε: 15/10/24 - 13:06

Με εντός έδρας αναμέτρηση ξεκινάει την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν απόψε (21:15, Novasports 4) την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης, θέλοντας να πανηγυρίσουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους και να μπουν με το… δεξί στη διπλή εβδομάδα και να πάρουν ψυχολογία πριν ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσουν την Εφές (18/10, 20:30).

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ολυμπιακός έκανε τα εύκολα δύσκολα και αγχώθηκε αρκετά, πριν καταφέρει τελικά να επικρατήσει 74-68 της Ζαλγκίρις, πανηγυρίζοντας την πρώτη ευρωπαϊκή του νίκη για τη φετινή σεζόν, μετά την εκτός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από τη Φενέρμπμαχτσε.

Την περασμένη Κυριακή (13/10), η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παρουσιάστηκε πλήρως συγκεντρωμένη στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τον Άρη, πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης, παίζοντας όμορφο μπάσκετ και παίρνοντας τελικά την άνετη νίκη με 102-72, για το 2/2 στο ξεκίνημα της φετινής Stoiximan GBL.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο προπονητής των Πειραιωτών είδε τον Μιλουτίνοφ να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας (14/10), όμως δύσκολα θα τον δούμε να αγωνίζεται απόψε, έχοντας μόλις επιστρέψει από την πολύμηνη απουσία του. Πιθανότερο να τον δούμε να παίρνει χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Εφές. Διαθέσιμος για το αποψινό ματς δεν θα είναι επίσης τόσο ο Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος αναμένεται να προφυλαχθεί έτσι ώστε να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν, όσο και ο μακροχρόνια τραυματίας Έβανς. Από την άλλη, ο Φαλ έχει επιστρέψει σε κανονικότατους ρυθμούς, ενώ κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί και ο Πετρούσεφ.««

Όσον αφορά την Αρμάνι Μιλάνο, την προηγούμενη εβδομάδα πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στη φετινή Ευρωλίγκα, επικρατώντας 79-74 της Παρί στην έδρα της, ενώ για την 1η αγωνιστική είχε ηττηθεί με 93-80 από τη Μονακό στο «Gaston Medecin». Πριν από δύο μέρες έφτασε… μια ανάσα από την γκέλα στο ιταλικό πρωτάθλημα, καταφέρνοντας τελικά να πάρει την οριακή νίκη με 88-85 επί της Μπρέσια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ