Ελλάδα-Ιρλανδία 2-0: Για τον Τζόρτζι... ξανά! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ελλάδα-Ιρλανδία 2-0: Για τον Τζόρτζι... ξανά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 13/10/24 - 23:49

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου υπό την καθοδήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, αυτή τη φορά επικρατώντας για τέταρτη φορά μέσα σε έναν χρόνο επί της Ιρλανδίας.

Η νέα νίκη ήρθε στο πλαίσιο των προκριματικών, με την Ελλάδα να σημειώνει το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Ιρλανδούς στον όμιλο, ενισχύοντας τη θέση της στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν έπαιξε μόνο για την πρόκριση, αλλά και για τον αγαπημένο τους συμπαίκτη, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά την περασμένη Τετάρτη, σκορπίζοντας θλίψη σε όλη την ελληνική ποδοσφαιρική οικογένεια.

Το πάθος και η αποφασιστικότητα των διεθνών φάνηκε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς η «Γαλανόλευκη» κατέκτησε μία ακόμα σημαντική νίκη.

Παρότι η επικράτηση ήρθε πιο δύσκολα αυτή τη φορά, η Εθνική ήταν ξεκάθαρα ανώτερη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα.

Ωστόσο, η αποστολή ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το τελικό αποτέλεσμα σφραγίστηκε με τα γκολ των ηγετών της ομάδας, Τάσου Μπακασέτα και Πέτρου Μάνταλου. Ο τελευταίος μάλιστα φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο τέλος, ολοκληρώνοντας μια συναισθηματικά φορτισμένη βραδιά.

Με αυτή τη νίκη, η Ελλάδα κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την πρωτιά του ομίλου, διατηρώντας προβάδισμα +4 από την Αγγλία (μετρώντας την ισοβαθμία) και συνεχίζοντας την αήττητη πορεία της στα προκριματικά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ