Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Δηλώσεις Γερουλάνου, Διαμαντοπούλου, Κατρίνη και Γιαννακοπούλου για τη νίκη του Ν. Ανδρουλάκη

 
δδδ

Πηγή Φωτογραφίας: Φώτο Αρχείου

Ενημερώθηκε: 13/10/24 - 22:07

«Θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Παύλος Γερουλάνος.

«Προχωράμε ενωμένοι, συντεταγμένοι, αποφασισμένοι υπό την ηγεσία του. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς περιστροφές.

Θέλω επίσης να συγχαρώ τον Χάρη Δούκα για τον αγώνα του σε όλη την προεκλογική περίοδο.

Η μεγάλη συμμετοχή των μελών και φίλων μας και τις δύο Κυριακές δημιούργησαν ένα πολιτικό αποτέλεσμα δυναμικής για την Παράταξη που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία σε συνθήκες ρευστοποίησης του πολιτικού σκηνικού.

Σήμερα ολοκληρώθηκε μια υποδειγματική εσωκομματική διαδικασία από την οποία το ΠΑΣΟΚ βγαίνει ενισχυμένο, όπως και η ηγεσία του.

Και από αύριο ξεκινάμε τον αγώνα για τη νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές και το τέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν έχουμε ούτε λεπτό για χάσιμο».

H Άννα Διαμαντοπούλου μετά το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ τόνισε: «Θέλουμε από το ΠΑΣΟΚ το νέο, που αρμόζει στη σύγχρονη κοινωνία».

Αναλυτικά είπε: ««Θέλουμε από το ΠΑΣΟΚ το νέο, που αρμόζει στη σύγχρονη κοινωνία. Σήμερα, η πολιτική δεν είναι όπως πριν από δεκαπέντε – είκοσι χρόνια. Όλα τα σενάρια για το όνομά μου την επόμενη μέρα είναι απολύτως ανοησίες. Πρόσφατα ανέφερα ότι είμαι εδώ, παρούσα. Πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω πολύ. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε με ένα σχέδιο και χρονοδιάγραμμα».

«Συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Έχει την εντολή των πολιτών να κάνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο και νικηφόρο» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Μιχάλης Κατρίνης.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Αναλυτικά:

«Σύντροφε Νίκο, Συγχαρητήρια για την επανεκλογή σου! Ο λαός του ΠΑΣΟΚ σου έδωσε την εξουσιοδότηση να προχωρήσεις συνθετικά για ένα μεγάλο ΠAΣOK που θα δείξει ότι γίνεται Κίνημα Αλλαγής και κόμμα με κυβερνητικά χαρακτηριστικά. Σε αυτήν την προσπάθεια θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή με όλες μου τις δυνάμεις. Ναντια», έγραψε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ