Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Προηγείται ο Ανδρουλάκης με 59% έναντι 41% του Δούκα - Στις 21:00 αναμένεται καθαρή εικόνα του αποτελέσματος

 
κκ

Ενημερώθηκε: 13/10/24 - 20:10

Προβάδισμα Ανδρουλάκη με 59% έναντι 41% του Δούκα στο 37,39% της επικράτειας.

Στις 19:30 έκλεισαν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος, στον οποίο αντιμέτωποι βρέθηκαν ο νυν πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης και ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Σημειώνεται ότι για την εξυπηρέτηση των ψηφοφόρων δόθηκε ημίωρη παράταση στην εκλογική διαδικασία.

Ψήφισαν 212.269 χωρίς να υπολογίζονται σε αυτούς οι απόδημοι. Γύρω στις 21:00 αναμένεται να υπάρχει επαρκής εκτίμηση του αποτελέσματος, εκτός και η εκλογική διαδικασία εξελιχθεί σε θρίλερ όπως και την προηγούμενη Κυριακή, όπου η μάχη για τη δεύτερη θέση κρίθηκε στο νήμα.

Στο «στρατηγείο» του Νίκου Ανδρουλάκη, στη Χαριλάου Τρικούπη που βρίσκονται τα γραφεία του ΠΑΣΟΚκυριαρχεί κλίμα αναμονής αλλά και ικανοποίηση για το πώς εξελίχθηκε ολόκληρη διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου, όπως μεταδίδει η πολιτική ρεπόρτερ του ΕΡΤNews, Λίνα Μπεθάνη.

Μάλιστα σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα ανέφερε: «Εφόσον κλείσουν οι κάλπες στις 19:30 και αρχίσει η καταμέτρηση στα πρώτα τμήματα, μία – μιάμιση ώρα μετά, γύρω στις 21:00- 21:30 θα έχουμε μία καθαρή εικόνα των αποτελεσμάτων».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ