Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
hhh

Ενημερώθηκε: 11/10/24 - 22:19

Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Πλούτωνας επιστρέφει στην ορθή του πορεία και βάζει τέλος σε καθυστερήσεις και εμπόδια. Γενικότερα αυτό το διήμερο είναι αρκετά ενδιαφέρον, πολλά γεγονότα θα μας απασχολήσουν, θα ακούσουμε πολλές ειδήσεις που το πιθανότερο είναι ότι δεν θα μας μεταφέρουν την απόλυτη αλήθεια. Προσοχή να δείξουν οι Υδροχόοι και οι Σκορπιοί, σε συναισθηματικά θέματα.

Το βράδυ της Κυριακής ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου η διάρκεια της παραμονής του θα είναι έως τις 2 Νοεμβρίου. Είναι η χρονική στιγμή που θα βγουν στην επιφάνεια μεγάλα μυστικά, σκάνδαλα, αλλά και συζητήσεις για επενδύσεις, αγορές και πωλήσεις. 

ΚΡΙΟΣ

Σιγά και σταθερά θα έχετε μία έντονη κοινωνική αναγνώριση, όπου αυτή την περίοδο θα επηρεάζει όσους ανήκουν στην 1 μοίρα του ζωδίου σας. Ο Ερμής περνά στον τομέα των οικονομικών σας, όπου η μετακίνηση αυτή ανανεώνει συζητήσεις για σχέσεις και συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, τα πράγματα δεν είναι εντελώς εύκολα αυτό το διήμερο, αλλά θα νιώσετε ότι έχετε να πείτε πάρα πολλά με πρόσωπα που σας δένουν οι συνθήκες και τα χρόνια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανανεωμένους σας βρίσκει αυτό το διήμερο, ενώ η ορθή πορεία του Πλούτωνα φέρνει σταδιακά σε σας που έχετε γενέθλια την πρώτη μέρα του ζωδίου σας, μεγάλες αλλαγές. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, σας δίνει επαγγελματικό προβάδισμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο του Σκορπιού, θα φέρει συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως να υπάρξουν κάποιες νέες γνωριμίες που θα σας δώσουν πνευματική συγγένεια.

ΛΕΩΝ

Το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας κουράσει και ίσως νιώσετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει. Κάποιοι από σας θα προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τις παρεξηγήσεις που είχαν συμβεί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοίγεται μπροστά σας μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος που αφορά την επικοινωνία, σπουδές, μετακινήσεις, διαπραγματεύσεις και πνευματικές ενασχολήσεις. Μπορεί να έχετε μεγάλη επιτυχία σε νέες γνωριμίες, αλλά αυτό το διήμερο θα υπάρξει ίσως μία εσωτερική αναστάτωση και σωματική αδιαθεσία.

ΖΥΓΟΣ

Η διέλευση του Ερμή από τον τομέα των οικονομικών σας, σηματοδοτεί μία ενδιαφέρουσα περίοδο. Είναι επίσης πολύ πιθανό   αυτό το διήμερο να κάνετε κάποιες γνωριμίες, χωρίς να έχουν μακροημέρευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής την Κυριακή περνά στο δικό σας ζώδιο όπου σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς. Μπορεί να διαπραγματευτείτε κάποια οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, αλλά και ο λόγος σας θα γίνει αρκετά ξεκάθαρος με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το διήμερο θα υπάρξει ένα πολύ έντονο πρόγραμμα, ίσως ταξιδέψετε, ή βρεθείτε με άτομα που αντιπροσωπεύουν τον κοινωνικό σας κύκλο. Η είσοδος του Ερμή στον 12 τομέα σας, θα σας φέρει πιο κοντά με τις πιο εσωτερικές σας ανάγκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στόχοι και φιλοδοξίες μπαίνουν και πάλι στο πρόγραμμα σας. Πολύ πιθανό να κάνετε αυτό το διήμερο κάποια ξεκαθαρίσματα τόσο στο φιλικό σας περιβάλλον, όσο και στα σχέδια σας. Ίσως νιώσετε ότι κάποια δικά σας πρόσωπα, δεν είναι και τόσο ειλικρινή μαζί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πολύ σημαντικό, γιατί θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με την καριέρα σας, ή να κάνετε κάποια σχέδια για αυτή. Ο Ερμής θα σας δώσει καλή κρίση, ώστε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου θα νιώσετε έτοιμοι και γνώστες των πραγμάτων, γιατί θα συλλέξετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Αυτό το διήμερο θα έχετε την τάση για απομόνωση και καλή παρέα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ