Αγγλικό... δράμα: Οι αναφορές των ΜΜΕ στο Νησί για την ήττα από την Ελλάδα

 
Αγγλικό... δράμα: Οι αναφορές των ΜΜΕ στο Νησί για την ήττα από την Ελλάδα

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 11/10/24 - 13:11

Η Ελλαδάρα έπαιξε λυσσασμένα στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στην υπερδύναμη Αγγλία και στο σοκ του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, δεν μάσησε από την ισοφάριση του Μπέλιγκχαμ στο 87’ και με γκολάρα του Παυλίδη στο 94’ ξέρανε το σύνολο του Λι Κάρσλεϊ.

Η ήττα αυτή κάθε άλλο παρά... ψύχραιμα αντιμετωπίστηκε από τα αγγλικά ΜΜΕ. Πολύ γνωστά Μέσα όπως η «Telegraph» έκαναν λόγο για «ξεφτίλισμα», ενώ η «Daily Mail» χαρακτήρισε την εμφάνιση των «Τριών Λιονταριών» ως... ελληνική τραγωδία.

Στο επίκεντρο της κριτικής βρέθηλε ο Λι Κάρσλεϊ, ο οποίος τα «άκουσε» για την παράξενη ενδεκάδα που επέλεξε στην αναμέτρηση, χωρίς φορ και με πολλούς επιθετικογενείς παίκτες ταυτόχρονα στον αγωνιστικό χώρο.

Φυσικά, υπήρξαν και κάποια μέσα που αποθέωσαν την Ελλάδα, όπως ο «Guardian», που έγραψε: «Αυτό ακριβώς άξιζε η Ελλάδα. Τι εμφάνιση υπό τις πιο απαιτητικές συνθήκες. Ήταν υπέροχη από την αρχή μέχρι και το τέλος. Νίκησε την Αγγλία για πρώτη φορά στην ιστορία της. Σκόραρε στο Γουέμπλεϊ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Έβαλε την μπάλα στα αγγλικά δίχτυα πέντε διαφορετικές φορές! Πήρε τη νίκη που η προσπάθειά της άξιζε και φτάνοντας σε αυτή, θυμήθηκε τον πεσόντα παίκτη της, Τζορτζ Μπάλντοκ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η πιο γλυκόπικρη ένδοξη νίκη».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ