Επεισόδιο του δημάρχου Νάουσας στην Αποκεντρωμένη μετά την απόφαση να τεθεί σε αργία - Κατατέθηκε μήνυση σε βάρος του

 
σσσ

Ενημερώθηκε: 08/10/24 - 16:33

Μήνυση σε βάρος του δημάρχου Νάουσας, Νίκου Κουτσογιάννη κατέθεσε πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες, στο αστυνομικό τμήμα Βέροιας ο προϊστάμενος διοικητικού τμήματος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης Κωνσταντίνος Βρανάς.

Η μήνυση αφορά στην διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας και φθορά ξένης περιουσίας και κατατέθηκε διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Νάουσας πήγε στα γραφεία της Αποκεντρωμένης στη Βέροια και επιτέθηκε φραστικά στον κύριο Βρανά, ενώ προκάλεσε φθορές και στο γραφείο του.

Κλήθηκε η αστυνομία και στη συνέχεια κατατέθηκε μήνυση. Το θέμα πλέον χειρίζεται ο αρμόδιος εισαγγελέας Βέροιας ο οποίος και θα αποφασίσει αν θα πρέπει να προχωρήσει η αστυνομία σε σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η συμπεριφορά αυτή του δημάρχου Νάουσας αποδίδεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στο γεγονός ότι εκδόθηκε απόφαση από τον Γενικό Γραμματέα της ΑΔΜΘ, Γιάννη Σάββα, με την οποία τον θέτει ξανά σε αργία μετά τη νέα τελεσίδικη καταδίκη του από το εφετείο Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουτσογιάννης είχε τεθεί και παλαιοτέρα σε αργία με αφορμή καταδίκη για την ίδια υπόθεση, η οποία είχε ανακληθεί μετά την αναίρεση εκείνης της καταδίκης από τον Άρειο Πάγο για τυπικούς λόγους. Μετά όμως τη νέα καταδίκη του επανήλθε η ποινή της αργίας. Η απόφαση αυτή φαίνεται πως εξόργισε τον κ. Κουτσογιάννη ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα τα γραφεία της Αποκεντρωμένης στη Βέροια και προέβη σε όσα καταμαρτυρούνται σύμφωνα με πληροφορίες στη μήνυση που κατατέθηκε.

Πηγή:.makthes.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ