Παναιτωλικός-ΑΕΚ 1-0: «Μπλόκο» στο Αγρίνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Παναιτωλικός-ΑΕΚ 1-0: «Μπλόκο» στο Αγρίνιο

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 05/10/24 - 22:06

Η πρώτη ήττα της ΑΕΚ στη φετινή Stoiximan Super League καταγράφηκε στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να επικρατεί 1-0 και να πετυχαίνει μια σημαντική νίκη εις βάρος της Ένωσης.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έδειξε πάθος και αποφασιστικότητα, ενώ το γκολ του Λουίς στο 73ο λεπτό έδωσε στους Αγρινιώτες τους τρεις βαθμούς, ανεβάζοντάς τους στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και φέρνοντάς τους μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ παρουσίασε προβλήματα στην τελική προσπάθεια, καθώς αν και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί. Η άμυνά της, που μέχρι πρότινος ήταν το ισχυρό της σημείο, έδειξε αδυναμίες, επιτρέποντας στον Παναιτωλικό να φτάσει αρκετές φορές κοντά στην περιοχή της.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και να επιβάλει το παιχνίδι της, με αποτέλεσμα να απολέσει πολύτιμους βαθμούς και να μείνει πίσω στη μάχη για την κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός απέδειξε ότι μπορεί να κοντράρει ακόμα και τους μεγάλους αντιπάλους, βασιζόμενος στην καλή αμυντική λειτουργία και την αποτελεσματικότητα στις επιθετικές του προσπάθειες.

Οι ενδεκάδες των ομάδων

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Τσάβες, Μαυρίας (90+1’ Μπακάκης), Σιέλης, Παντελάκης, Στάγιτς, Νικολάου (59’ Λουίς), Πέρες, Μπουζούκης (59’ Ρόα), Λιάβας, Ντίας (71’ Μπελεβώνης), Λομόνακο (71’ Μαϊντέβατς)

Στον πάγκο: Στεργιάκης, Κοντούρης, Λαχούντ, Αγαπάκης

ΑΕΚ (Μ. Αλμέιδα): Στρακόσα, Ρότα (75’ Άμραμπατ), Κάλενς, Βίντα, Πήλιος (75’ Άμραμπατ), Σιμάνσκι (64’ Λιούμπιτσιτς), Πινέδα (75’ Γκατσίνοβιτς), Περέιρα, Κοϊτά, Ελίασον (64’ Γκαρσία), Πιερό

Στον πάγκo: Μπρινιόλι, Μουκουντί, Γιόνσον, Τσούμπερ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ