Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση της Μαρινέλλας - Δεν είναι διασωληνωμένη - Τεράστιο Κύμα συμπαράστασης

 
ξξ

Ενημερώθηκε: 26/09/24 - 19:28

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν εκδόθηκε πριν από λίγη ώρα για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία κατέρρευσε χθες το βράδυ στη σκηνή του Ηρωδείου και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Υγεία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη, δεν είναι διασωληνωμένη και φαίνεται να έχει μικρή επαφή με το περιβάλλον.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι γιατροί δεν επέτρεψαν στην κόρη της να μπει να τη δει, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της.

Το ανακοινωθέν αναφέρει:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης

Ηλίας Ανδριανάκης».

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το πρώτο 24ωρο είναι κρίσιμο για την πορεία της υγείας της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρινέλλα εξακολουθεί να μην είναι διασωληνωμένη και έχει επικοινωνία.

Η μεγάλη τραγουδίστρια παραπονιόταν για ισχυρό πονοκέφαλο πριν ξεκινήσει η χθεσινοβραδινή συναυλία, σύμφωνα με πληροφορίες.

Μετά την κατάρρευσή της, είχε τις αισθήσεις της και επικοινωνούσε με το περιβάλλον.

Από χθες, όλη η Ελλάδα αγωνία για τη ζωή της. Στο Χ οι χρήστες ανεβάζουν βίντεο από τη «δική τους» Μαρινέλλα, αγέρωχη να αλωνίζει τις πίστες, και στέλνουν όλη τους της αγάπη, με ευχές και ελπίδα για περαστικά.

«Τσουνάμι» αγάπης στα social media από τους συναδέλφους της

Όλος ο καλλιτεχνικός χώρος από χθες το βράδυ (26.09.2024) στέλνει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στην Κυρία του ελληνικού τραγουδιού, την Μαρινέλλα, που έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο πάνω στην σκηνή του Ηρωδείου.

Τα συγκινητικά μηνύματα της ελληνικής showbiz

Μιμή Ντενίση:

«Μόνο ευχές αγάπη και σεβασμός. Έδωσε τόσες μάχες σε όλη της την ζωή κ αυτή είναι μια από τις δυσκολότερες. Όλοι είμαστε πλάι της.

Όσο για τα βίντεο την ώρα της πτώσης κατεβάστε τα όσοι τα έχετε ακόμα… Είναι ντροπή. Περαστικά γρήγορα πολυαγαπημένη μας».

Βασίλης Ζούλιας:

«Αγαπημένη μας γίνε γρήγορα καλά και όλοι εμείς ΑΣ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Δεν σου αξίζει τόση χολή και δηλητήριο… Το επίπεδο μας φαίνεται όταν κάποιος πέφτει… Τα λόγια περιττά».

Ελένη Δήμου:

«Εγώ το μόνο που θα σου ζητούσα αγαπημένη είναι να γίνεις καλά να βάλεις τα ωραία σου γυαλάκια και να μου βάψεις πάλι τα νύχια. Όσο για το αν θα τραγουδήσεις ξανά για όλους μας θα το αποφασίσουν οι γιατροί σου και εσύ φυσικά αλλά γιατί το θέλεις εσύ και όχι γιατί το θέλουμε εμείς.

Η φωτογραφία μας είναι το δείγμα της φιλίας μας! Έχω κρατήσει και εφαρμόσει τις συμβουλές σου για την εμφάνιση μου. Σε ευχαριστώ για όλα! Σε αγαπώ πάντα».

Χάρης Ρώμας:

«Απλά προσεύχομαι».

Σταματίνα Τσιμτσιλή:

«Αγαπημένη μας κυρία Μαρινέλλα.

Με όλο το σεβασμό και την αγάπη που νιώθουμε για εσάς… Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσευχηθούμε! Η σκέψη, η αγάπη και φυσικά οι προσευχές μας είναι μαζί σας».

Μελίνα Ασλανίδου:

«Η σκέψη όλων μας είναι κοντά σου. Γρήγορα να γίνει καλά Μαρινέλλα. Σ’ αγαπάμε».

Νατάσσα Μποφίλιου:

«Γρήγορη ανάρρωση αγαπημένη μας».

Ρούλα Κορομηλά:

«Εύχομαι από καρδιάς να είναι όλα καλά».

Νίκος Χατζηνικολάου:

«Προσεύχομαι για σένα αγαπημένη μου!»

Σοφία Βόσσου:

«Θεά μου, σημείο αναφοράς μας, ψυχή μου, μοναδική. Περαστικά, ο Θεός μαζί σου αγάπη μου».

Κατερίνα Γκαγκάκη:

«Σεβασμός, θαυμασμός και υπόκλιση στον Μύθο Μαρινέλλα. Και μέτρο όταν η ζωή μας ξεπερνάει. Δεν είναι όλα θέαμα, εικόνες κι εντυπώσεις . Είναι και αξίες, ανάστημα. Ας σταθούμε σεμνοί μπροστά σε αυτά που μας ξεπερνάνε. Της το οφείλουμε».

Χρήστος Δάντης:

«Θεριό μου ανήμερο! Εσύ που σήκωσες τον τραγουδιστή απ’ την καρέκλα, τον φώτισες και τον έντυσες, τον έμαθες να εκφράζεται με όλα τα μέλη του σώματος του, περαστικά και να είσαι όρθια και τιτάνια όπως είσαι πάντα!».

Σάσα Σταμάτη:

«Τα λόγια είναι περιττά! Προσευχή για τον ΜΥΘΟ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ».

Κώστας Καραφώτης:

«Καμιά φορά σκέφτομαι πόσο σ’ αγαπώ, και πόσο σ’ αγαπάει όλος ο κόσμος Περαστικά. Είσαι στη σκέψη όλων μας».

Αυτές οι αναρτήσεις είναι ελάχιστες συγκριτικά με το «κύμα» αγάπης που δέχεται τις τελευταίες ώρες η Μαρινέλλα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ