Εμπρησμό δείχνει το πόρισμα για τη φωτιά στο εργοστάσιο με τα σχολικά γεύματα

 
σσσ

Ενημερώθηκε: 26/09/24 - 18:19

Σαφεις ενδειξη εμπρησμού στο εργοστάσιο με τα σάπια σχολικά γεύματα διαπίστωσε το πόρισμα που παραδόθηκε από τους εμπειρογνόμωνες της Πυροσβεστικής στην εισαγγελία της Λαμίας.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, σύμφωνα με το πόρισμα που παραδόθηκε στις δικαστικές αρχές, η φωτιά προκλήθηκε από ένα αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν στο υπόστεγο του εργοστασίου.
Διαπιστώθηκε μάλιστα ότι προκλήθηκε δόλιο βραχυκύκλωμα στην μπαταρία του αυτοκινήτου από άγνωστο άτομο, γεγονός που σημαίνει ότι η αιτία της φωτιάς είναι και επισήμως πλέον ο εμπρησμός. Μάλιστα στο ίδιο πόρισμα σημειώνεται ότι οι δράστες πέταξαν «κάτι» στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ώστε η φωτιά να επεκταθεί.

Υπενθυμίζεται ότι υπόνοιες για εμπρησμό υπήρχαν ήδη, δεν μπορούσαν όμως να τεκμηριωθούν καθότι από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ δεν είχαν βρεθεί δείγματα διάχυσης εύφλεκτου υλικού.
Ενώ εντύπωση είχαν κάνει στοιχέια που ήθελαν τους ιδιοκτήτες να έχουν ζητήσει από την ασφαλιστική εταιρεία αύξηση των αποζημιώσεων σε περίπτωση εμπρησμού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ