Premier League: Έβγαλε αντίδραση η Γιουνάιτεντ

 
Premier League: Έβγαλε αντίδραση η Γιουνάιτεντ

Ενημερώθηκε: 14/09/24 - 18:54

Το Σάββατο το μεσημέρι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε τη φόρμα της με μια εντυπωσιακή νίκη 3-0 απέναντι στη Σαουθάμπτον στο «St. Mary’s».

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ παρουσίασε μια ισχυρή εμφάνιση, καθοδηγούμενη από την ατομική λάμψη των Ντε Λιχτ, Ράσφορντ και Καζεμίρο.

Η αρχή της αναμέτρησης ήταν ισχυρή για τη Σαουθάμπτον, η οποία πίεσε με επιτυχία και δημιούργησε ευκαιρίες, κυρίως με την παρέμβαση του Ντίμπλινγκ. Στο 30ό λεπτό, η Σαουθάμπτον κέρδισε πέναλτι όταν ο Ντίμπλινγκ ανατράπηκε από τον Νταλότ. Ωστόσο, ο Αντρέ Ονάνα, με μια εξαιρετική απόκρουση, απέτρεψε την εκτέλεση του Άρτσερ και έδωσε μια κρίσιμη ώθηση στους «κόκκινους διαβόλους».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντέδρασε δυναμικά και στο 35ο λεπτό, ο Ματς Ντε Λιχτ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο Μάρκους Ράσφορντ σκόραρε με ένα εντυπωσιακό σουτ από τα όρια της περιοχής, διπλασιάζοντας τα τέρματα για τη Γιουνάιτεντ και σημειώνοντας το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα από τον Μάρτιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τις τέσσερις αλλαγές της Σαουθάμπτον από τον Μάρτιν, η ομάδα δεν κατάφερε να βρει λύσεις και η αποβολή του Στέφενς για αντιαθλητικό χτύπημα στον Γκαρνάτσο δεν έκανε τα πράγματα ευκολότερα για τους γηπεδούχους. Η Γιουνάιτεντ διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 90ό λεπτό συνόδευσε το αποτέλεσμα με το τρίτο γκολ, όταν ο Καζεμίρο, με μια έξυπνη κάθετη πάσα, βρήκε τον Νταλότ. Αυτός γύρισε την μπάλα στον Γκαρνάτσο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η νίκη αυτή προσφέρει όχι μόνο σημαντικούς βαθμούς, αλλά και ψυχολογική ώθηση για την ομάδα του Τεν Χαγκ, με τον Καζεμίρο να δέχεται επαίνους για τη συνεισφορά του και την εμφάνιση του να υπογραμμίζει την αναγέννηση του μετά από τις δυσκολίες του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ