ΣΥΡΙΖΑ: Αποδοκιμασίες σε βάρος στελεχών από τους «Κασσελίστας»

 
kk

Πηγή Φωτογραφίας: William Faithful

Ενημερώθηκε: 12/09/24 - 21:07

Φραστική επίθεση από συγκεντρωμένους έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κουμουνδούρου δέχθηκαν τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, Όλγα Γεροβασίλη, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Κώστας Ζαχαριάδης, κατά την προσέλευσή τους.

Μία μικρή ομάδων πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, επιτέθηκαν φραστικά στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας απαξιωτικές και υβριστικές εκφράσεις.

Δείτε βίντεο από το σημείο: 

Το κλίμα δυναμίτισαν οι διαρροές από την πλευρά του έκπτωτου προέδρου για όσα προηγήθηκαν της έκτακτης σύγκλησης της Πολιτικής Γραμματείας που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις οκτώ το βράδυ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα από διαρροές ο κ.Κασσελάκης κάνει γνωστό ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, ενώ μέσω των συνεργατών του έθεσε θέμα για το ποιος έχει τις ποινικές και διοικητικές ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την έκπτωσή του από το αξίωμα του προέδρου.  Σύμφωνα με τη διαρροή Κασσελάκη, ο διευθυντής του κόμματος Χρήστος Μαυροκεφαλίδης του απάντησε ότι την ευθύνη την έχει ο ίδιος (σ.σ ο Στέφανος Κασσελάκης) εκτός αν του υπογράψει πληρεξούσιο... 

Σύμφωνα με κομματικές πληροφορίες, ωστόσο, στη τελευταία συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, εξουσιοδοτήθηκε από τα μέλη του καθοδηγητικού οργάνου ως υπεύθυνος για το κόμμα, ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος, Χρήστος Μαυροκεφαλίδης, με βάση και γνωματεύσεις που ζητήθηκαν από αρμόδια δικηγορικά γραφεία, ώστε να διευθετηθεί κάθε εκκρεμότητα, στον απόηχο της έκπτωσης Κασσελάκη.

Συνεπώς, όταν κάλεσε στο τηλέφωνο σήμερα ο Στέφανος Κασαλάκης τον Διευθυντή του κόμματος και τον ρώτησε «ποιος έχει την ευθύνη;», ο κ. Μαυροκεφαλίδης φέρεται να απάντησε «Εγώ».

Στελέχη της Γραμματείας εκτιμούν δε ότι η διαρροή της πλευράς Κασσελάκη έγινε στο πλαίσιο μίας προσπάθειας να κρατήσει συσπειρωμένους τους υποστηρικτές του. 

Με πληροφορίες από το protothema.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ